5 senedir birlikteyiz. 2 senedir de evliyiz ilk 6 7 ayda maddi durumlardan dolayı duşunemedik. Sonra eşimde bende atanınca herşey duzeldi. Belki size sacma gelecek ama biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kuran bir ciftiz. Cinsel hayatımız hep vardı ama korunuyorduk. Bazen kazalar oluyordu ama hic hamile kalmamıştım. Aklımıza bir sorun olabileceği gelmemişti doğum kontrol prezervatif kombine korunmaydı. Evlendikten 7 ay sonra denemeye başladık. 2 ay olmayınca doktora gittik bize 1 yıl icinde olmazsa sorun vardır dedi bizde denemeye devam ettik korkmadık durumdan. Oyle boyle derken 1 yılda gecti hala olmadı. Bebek ozlemi eşimide benide cok yordu ve yıprattı gitmediğim hastane doktor kalmadı. Stresten 80 kilo oldum en son bugun sabah gittiğim doktor alay etti boşuna uğraşma boyle doğuramazsın sende kim bilir ne hastalıklar vardır dedi haklı da işin kotusu. Doğuştan diyabetliyim stresten fsh prolaktin ne varsa yukselmiş. Rahmimin şekli doğuştan bozuk ne yazıkki bu yuzden bobrek anomalimde var. Tekrar kan testi istedi bankodaki kızda benle ilgilenmedi muhabbete dalmıştı uyarınca sacma sapan davranınca bağırdım ne bicim hastanesiniz diyip cıktım yolda eşim aradı sinirden duramadım ağladım yol boyunca sanki biri boğazımı sıkmış gibi duğumlendi hala acıyor. O da beni boyle gormekten artık cok bıktı. İstersen boşanabilirz diyorum kabul etmiyor seninle cocuk yuzunden evlenmedim diyor ama cok istiyor biliyorum instagramda bebek videosu gorunce gozleri parlıyor. Son bir aydır herşeye alınmaya kavga etmeye başladık. Ona bu kotuluğu nasıl yapabilirimki omur boyu. Olmuyor işte belki hic olmayacak umut verende yok zaten sanırım intiharın eşiğine doğru gidiyorum. Uzaktan baksanız imrenilen bir hayatım var. Coğunun hayali olan iş ev herşey var. Diceksinizki olumlu bak guzel duşun ilk 1 sene aklımdan bile gecmemişti olumsuz şeyler acele bile etmiyoduk şehir şehir gezdik tozduk gun aşırı rutin ilişkimiz oluyordu. Yinede olmadı problem kocamda değil bende