Birgun buraya bunu yazacağım hic aklıma gelemezdi 13 aylık bir bebeğim var erkek eşim annem kardeşim herkesle inanılmaz iyi anlaşıyor guluyor oynuyor yiyor iciyor ama benimleyken bir dk susmayan ağlayan asla yemek yemeyen bir cocuğa donuşuyor uyuması icin bir saat sallıyorum neredeyse eşim beş dk da uyutabiliyor ben gercekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir suru eğitici kitap ve oyuncak aldık surekli oyunlar uretiyorum konuşuyorum sevip kucaklıyorum meyvesi corbası yemeği hepsine ozeniyorum ama sonuc husran. Hergun belki bugun farklı olur diye uyanıyorum babası işten gelene kadar bir fiil ağlama krizlerine girip cıkıyor bebek arabasında durmayı sevmiyor sevse yuruyuşlere cıkarıcam henuz yurumuyor hep kucak istiyor.
Gecen gun anneme bırakıp dışarı cıktım yaptığım yemekleri de yemiş uyumuş oynamış hic ağlamadı diyor ben eve gelir gelmez mızmızlığa başladı. Ben galiba iyi bir anne olamadım arkadaşların bebeğine bakıyorum birtek annelerini istiyorlar onlarda sakinleşiyorlar benimki beni emmek bile istemedi emziremedim bugun cok duygusalım gozyaşlarım durmaz oldu ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz? Bu arada doktora goturduk kontrollerini oldu bir sıkıntısı yok yani olsa zaten başkasında da durmazdı diye duşunuyorum. Tuvalete bile gidemiyorum kişisel hicbirşey yapamıyorum cok bunaldm nolur fikri olan soylesin