Merhaba arkadaşlar cok dardayım kafam allak bullak sizlere danışmak fikirlerinizi almak istedim 10 yıllık bir arkadaşım car kendisini cok severim oda beni cok sever kardeş gibiyiz yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmez erkek arkadaşıyla beraber olmuşlar ama sonra cocuk bundan ayrıldı ve onu yuzustu bıraktı.. bu sırrını benimle paylaştı aradan iki yıl gecti dayımla birbirlerini gormuşler beğenmişler şuan sevgililer o durumu bi şekilde hastanede halledecekmiş dayima hic kimsenin elini dahi tutmadığını soylemiş o eski erkek arkadaşı buna bi mesaj atınca dayımda numaranı değiştir yada ona mesaj at ilişkim var evleniyorum die kız ikisinide kabul etmiyor .. dayımda bu duruma işkillendi tabi niyeti ciddî dayım bana bu kız bana yalan mi atıyor bilidğin yaşadığı bişey varsa bana soyle yoksa hakkımı helal etmem gunahım boynuna diyor bende emeği coktur arkadaşımıda cok seviyorum mutlu olmalarını istiyorum arkadaşımın sırrını soylemek bana yakışmaz ama dayımında bana cok guvendiğini duşunduğumde icim acıyor siz olsanız nr yapardınız en doğrusu ne işin icinden cıkamıyorum