Arkadaşlar buraya derdimi yazıp kimseyle paylaşamadıklarımı paylaşmaktan inanın cok mutlu oluyorum. Buraya bir kac kez erkek arkadaşımı sormuştum. Dediğiniz gibi coğu şey tuttu. Şimdi hikayenin en başından almak istiyorum aslında.En korktuğum şey başıma gelir mi ? Bu adamla ilgili akıl tutulması yaşarsam diye korkuyorum.Universite 3 de tanıştık Yıl 2017'ydi.İlişkinin başında ayaklarımı yerden kesti.Universite sonda bir cok şeyi yaşamış olduk.(gezdik,eğlendik,vb..). O sıralar atrtışıyorduk ama gonlumu alıyordu neredeyse her gun goruşuyorduk okulda.Birde hastalığı vardı sevgilimin Hemofili A hastasıydı. Engeli var gorunuyor yuzde 80 ama sadece damardan ilac alıyor hergun. Bilmiyorum merhamet duygumdan mı surekli tartışsakda yanında oldum. Mezun olduğumuz gun ailelerimiz karşı karşıya gelmesini istedi. Bir selam versinler istedi bende babamın işe gideceğini babamın buna vakti olmadığını soyledim.O gun bir başladı kırgınlık mezuniyet elbiseme bile laf etti. O zamanlar tesetturluydum. Sonra o memleketine gitti. 2019 yılına kadar tartışmalı bir şekilde bu ilişkiyi yuruttuk. Orneğin bir gun resim attım bana iki cocuk annesi gibi cıkmışsın diyor.Ben buna tartışma yaratınca bana aylarca yazmadı. Sonra bir geliyor 'Eee, sen bilmiyor musun ben sinirlenince seni kırmamak icin gidiyorum.' diyor bana. Ya o kadar cok şeyi aklıma geliyor ki. Bana surekli haksızsın, bencilsin, nankorsun, onyargılısın, duşuncesizsin diyordu. Ama tartışmadan sonra bunları soylediği icin hep o an kızıyordum. Sonra unutuyordum.Buluşmaya geliyordu memleketten ama dışarıda bir kac kez buluştuk. Ama inanın kor olmuşum beni oyle sevdiğine inanıyordum ki.. En sonki olayı anlatmak istiyorum inşaAllah uzun gelmez sizlere. Evet cok tartıştık barıştık yine 25 mayıs gunu bir konudan tartışma cıktı watsaptan o bana uzunca mesaj yazmıştı. Bende cevap vermedim. Ve sadece sabah yolun acık olsun yazdım. 25 Mayıs gununden tam 4 temmuza kadar hic bir şekilde bana ulaşmadı. 4 Temmuzda attığı ilk mesaj Sen kendini cok kaybettin oldu. Size şunu soyleyeyim ben onunla ilişkinin başında tesetturluydum aradan 1.5 sene sonra acıldım. Oda bana saygı duyduğunu soylemişti. Ve sonradan bana surekli neden acıldın? Neden bunu kendine yaptın oldu. Bana kendini kaybetmişsin yazdı. Din ile ilgili bir suru ayetler yolladı. Bende bu benim sorumluluğum bana karışma dedim. Ben senin iyiliğini istiyorum dedi. Bunun gibi bircok lafın yanında 1.5 ay neredeydin diye sorduğumda : Seni kırmamak icin uzaklaşmak zorundayım benim 1.5 ay ortadan kaybolmam seni sevmediğim anlamına gelmez. Ben her gun senin icin gozyaşı dokuyorum,seninle niyetim ciddi gibi uzunca yazılar yazdı. Ama bir yandanda eğer tesetteurlu olacaksan eski halin gibi ailemle gelmek istiyoruz diyor. Zaten cıldırttı beni. Bana surekli Allah seni ıslah etsin,sana N'olmuş boyle diyor.. Ben bunu kabul etmeyince Senin yanına gelmek istiyorum sadece biz bir cafede oturup konuşuruz diyor.. Seni istemiyorum dedim. Onu sevmediğimi soyledim. O ise bana Onun gibi birini bulamayacağımı, bana kimsenin katlanamayacağını, ileride aşırı pişmanlık duyacağımı soyledi saatlerce telefonda. Ben ise ısrarla istemediğimi soyledim. Oda o zaman bana ait olan fotoğrafları sil dedi. Ve konu kapandı. Telefonları kapattık. Evet ona karşı hala bir şeyler kalıyor o kadar yaşanmışlık var. Ama anlaşamıyoruz. Neden aylarca ortadan kaybolup geliyor. Sonra tartışıp yine gidiyor. Nasıl ve neden duzelemedik. Bildiğim tek şey 3 sene gecen zaman ve yorgunluk hissi.