Slm kızlar artık yıldım yoruldum bunaldım. Mart ayından bu yana virus nedeniyle dışarı cıkışlarımi minumuma aldım. 2 evim var biri sitede digeri yakın koyde oraya bile daha bu ay gittim ve sadece bahcemize ciktik. Oglumun hafif kalbinde problemi var ateşli hastalik gecirmemesi lazım,bende gecen yıl omiriliğimden 3 operasyon gecirdim şuandada hamileyim. Eşim ve ben esnafız ve bu surecte oğlumuzu okula gondermemeyi tercih ettiğimizden evdeyim. Esim gun icinde cok fazla insanla muhatap olduğundan isyerinde yatıyor. Kaynanam bizim eve yarimsaat mesafede ama butun akrabalari benim semtimde ve bu surecte ne mevludu bitti ne ev oturması . 2 gun once akrabasina gelmis yemis icmis bize geldi almasan olmaz ustu başı toz toprak neyse dedim. Ama bugun yine aradi size geliyorum diye yine bir akrabasina oturmaya gitmis. Esim 3 gunde bir eve gelip kapidan yaptigim yemekleri alip gidiyor. Yani biz bukadar dikkatliyken onun bu gamsizligi beni sinir ediyor. Birde gittigi yerlerdeki akrabalarinin bahcesi var ustu başı toz toprak geliyor. kafayi yicem.

Guncelleme =k.v ile tartistik gelmedi cok sukur.