Bu bahsedeceğim insan tipiyle hepiniz karşılaşmışsınızdır.Yildizimiz hicbir zaman barışmadi daha beni oğrenir oğrenmez"O kız bu eve gelemez anneme anne babama baba diyemez." diye boğure boğure ağlamış.Esim bunları bana saf gibi anlatmıştı ama yine de ben beni tanıyınca yapmaz diye duşunup elimden gelenin daha fazlası bir gayretle iyi davrandım.Buna rağmen aklınıza gelebilecek her şeyde 4 yaşındaki bir cocuk gibi kıskanclık yaptı.Yasi buyuk bu arada aramızda 3 yaş var.
Abisinin beni sevmesini kıskandı, duğun hazırlığı esnasında benimle ilgilenilmesini kıskandı, mesleğimi kıskandı.Sirf bana kendince yer bildirmek icin abisinden sacma sapan isteklerde bulunup yaptırmaya calıştı.Mesela ben kına gecesi istemiyorum yapmayacağım dediğim halde kına gecesi isterim Allah diye tutturdu.O zaman ben de ağzıma geleni sayip icimi biraz soğutmuştum.Hicbir ise yaramadı tabi daha bir haftalık evliyken kuzenlerini toplayıp 5 gun evime kalmaya geldiler.Yani boyle bir suru ornek sayabilirim.En son ben aramıza cok soğuk ve mesafeli bir set cektim cok az goruşup cok az konuşuyoruz ama onda da icimi şişiriyor.Bu bolum menzunu ben eğitim fakultesi ben ilk senemde atandım o 58 aldı haliyle atanamadi. Şu anda da bunun kompleksini cekiyorum.Ilk sene dershaneye girdi calışmaya anne babası onu bırakır bırakmaz gelip " Zaten devletteki oğretmenler para kazanamıyor asıl parayı ozeldekiler kazanıyor." Diye sacma bir cıkış yaptılar.Benim yarımdan bile daha az maaş alıyordu.Yanlis anlaşılmasın kucumsemek icin soylemiyorum ama bana karşı ne kadar ailece kompleksli olduklarını anlatmaya calışyorum. Eşim de sen de şu kadar alıyorsun deyince kv gozleri portledi ve aniden kalkıp "Hadi kalk eve gidiyoruz" dedi.

Vallahi şişiyorum "Yangın vaaar" diye kendimi dışarı atasim geliyor.Baskalarinin kazandığı paranın bana faydası ya da zararı olmadığı icin beni hic ilgilendirmedi.Ailem beni kimseyle kıyaslamadigi icin kıskanclık duygusunu hic oğrenmedim ve gorumcem dışında da boyle tipler cok var etrafımda.Sadece is konusunda degil her konuda benimle yarisiyor.Kaynanama " Ben meme kucultme ameliyati olacağım cocuğa 3 gun bakar mısın?" Dedim.Daha o cevap vermeden "Ben de bacaklarımı incelemek icin spor yapiyorum