Merhaba. Aylardır uye olmadan takip ettiğim bu siteye şimdi sizlerden akıl almak icin uye oldum. Tecrube ve onerilerinize ihtiyacım var.
8 yıllık evliyim. 6 yaşında bir kızım var. Bi kac cumleyle anlatmak cok zor ama. Eşim iki ucu yaşatır bana. Bazen oyle mukemmel olur. Bazen ufacık bişeyden kalbimi kırar. Geri adım atmaz. Kızına cok duşkundur. Beni sevdiğini bilirim.bugun yaşadığımız olayın benzeri durumlardanasıl davranmam gerektiği konusunda fikrinize ihtiyacım var.
Pandemi surecinde biryere gitmiyoruz. Sadece kızımı sitenin bahcesinde oynatoyorız. Cocuklarla mesafeyi ayarlayamıyorlar tabi ama dikkat etmeye calışıyoruz. Bugun tam eve cıkacakken kızımın bi arkadaşı geldi. Eşim cıkalım dedi. Ben de sen cık biz geliyoruz dedim. Bozuldu hissettim ama cıktı. Arayacağını bildiğim icin telefonun sesini kıstım. Yarım saat sonra cıktık. Eve geldik bağırmaya başladı. Neredesiniz siz. Bu cocuk hasta olursa gorursun. Bu arada tatile gitme planları yapıyor. Acık havada bi kac kez arkadaşlarımızla goruştuk. Yani şunu anlatmak istiyorum. Olay sağlık değil onun kafasındaki plana uymamamız. Her konuda kafasında kurduğu şeye uygun hareket etmemizi istiyor. Ben bunu cok gec farkettim. Cok uyumlu bi insanım. Sorun cıkardığı durumlarda boyle duşunmuyordum onceleri. Ama artık farkındayım. Nasıl davranmalıyım?
Bu arada ben de kızdım ona. 40 yaşındaydım eve cıkacağım saate karar verebilirim. Herşey senin istediğin gibi olamaz dedim. Tartıştık Ama bi sonuc yok.