Merhaba hanımlar. Normalde takıp edıyorum ama bugun yazayım dedim artık sinirden kafam yanıyor cunku.
kuzenım korona, virus dinlemeyip duğun yapmaya karar vermiş nikah değil bildiğin duğun.
Buraya kadar bana ne , korona var kendimi oldurecek değilim yA tabiki gitmem der gecerim.
Beni ilgilendiren kısım şurada başlıyor.
Duğun bizim bulunduğumuz şehirde yapılacak ne kendileri burda yaşıyor ne kuzenimin annesi. Kızın ailesi burda ama bizim sulalenin yarısı ve kuzenimin arkadaşları burda değil. Kızın ailesi hic kimseyi ağırlamaz. Başımıza kalacaklar.
halam zaten asalak bi insan oturduğu evi bile babamlaryaptırdı kocası alkolik eve ekmek almaz bir tipti. Bunlar ailenin surekli mağdur ve fesat olan klasik tiplemeleri.
babamın ailesi maalesef cok bozuk sadece bir tane amcam duzgun diğerleri birbirinden fesat ve dedikoducu kıskanc tipler. Normalde de goruşmuyorum.
Gelecek olan misafirlerin
Başımıza kalmama ihtimalleri yok.
duğun yapılırsa ben gitmiyorum diye işin icinden cıkma durumum kalmayacak yani.
gitmesek bile her şeyleriyle biz ilgilenmek zorunda kalıcaz.
duğunden bir hafta sonra KPSS var ve ben buna emek verdim atanmak dışında başka hic şansım yok.
Korona olmamak icin dersane acılmasına rağmen gitmedim. Bu korona surecinde market dışında evden cıkmadım arkadaşlarımla goruşmedim dikkat ediyorum.
son haftamı bu fesat pisliklerle gecirmek ve korona olmak istemiyorum.
Cidden sinirlerim bozuldu artık. Ne yapmalıyım ?
duğune kesinlikle gitmicem Zaten ama eve kimsenin gelmesini istemiyorum.
Babam hepsinin pislik olduğunu biliyor ama dışlanmamak icin kabul eder.
buna nasıl bir cozum bulabilirim.