Merhaba arkadaşlar. Şuanki ilişkimde kafamı kurcalayan bir sorun var.
Erkek arkadaşımla 10 yıl kadar arkadaştık, ikimiz de 20'lerde evlendik, sonra olmadı boşandık, bu surecte hep iletişimimiz oldu. Yıllar gecti, boşandıktan sonra aramızda birşeyler oluşmaya başladı, bana cıkma teklif etti. Şakasına dedi ki, filmlerdeki gibi, 3 yıla kadar kimseyle evlenmezsek bir-birimizle evleniriz. Sonra normal sevgili olduk. Taaa ki o paranoyak davranıncaya kadar.... ilkinde 1 haftaydı başlamıştık, herşey guzel giderken dedi, "ben kısa zamanda evlenemem, maddi sorunlarım var." Bense hic evlenmek istemiyorum kısa zamanda. Yani ima etmişliğim de yok. Ama bunun beynine bir kere oturmuş: violet benden evlilik bekliyor.
Sonrakı 3 yılda inişli-cıkışlı ilişki yaşamamızın temel sebebi bu konu oldu. O hep bana evlilik delisiyim gibi davrandı, ben de hep izah ettim boyle birşey yok diye, o hep yine tekrar etti.... Yani kendi-kendine gelin guvey olup bana oyleymişim gibi davranıyor! Ben de en son dayanamadım sinirimden patladım. Cok kotu laflar ettim.
Şuan barıştık, evlilik kelimesini tabu ilan ettim, bir daha acma bu konuyu dedim. Ama canımı cok sıkıyor onun bu davranışı. Sizce normal mi? Ben anormal bir ilişkidemiyim?