Herkese gunaydın, sevgiler opucukler. Bu konunun benzerini taa yedi sene once acmıştım ama cok az bir gelişme yaşayabildim gecen zaman icinde. Kendimi bildim bileli iri bir kadın oldum, 57 cm. olarak doğmuşum zaten. Boyum 1.75 yeni nesile gore evet cok uzun değil ama hani derler ya kapı gibi kadın diye ben hep oyle oldum. Omuzlarım geniş, belim, bacaklarım ince. Sırtım ve gobek bolgem yağlı, kollarımın da ustu kalın. Nispeten orantılı bir vucudum vardır. Mesele bu değil ama mesele kendimi her zaman Ağır Yaşamlar' daki 400 kiloluk kadınlar gibi gormem ve hissetmem. Bunu da kompleks haline getirmem ve kendimi eşime layık gormemem. Eşim 1.76 boyunda, kilolu değil klasik Turk erkeği gobekli. Benim duşuncem surekli olarak onun yanına 1.60 boylarında cıtı pıtı bir kızın yakışacağı. Ben sanki dev anası gibi duruyorum yanında.

Apartmanımızda bizim gibi ciftler var, kadınlar hep kısa boylu ve minyon. Benim dşuncem dışarıdan baktıklarında bu adamla bu kadın hic yakışıyor mu dedikleri. Başkalarının duşuncesini her zaman cok taktım cunku. Hatta diyorum ki unlu olsam kesin intiahr ederdim kotu yorumlardan

Bir de kompleks kısmını acmak istiyorum. Despot bir baba ile buyudum, cok ağır eleştirir yuzune yeme diyen bir adam. 41 yaşıma geldim, gecen hafta doğumgunumdu annem ozenmiş hazırlanmış, masada eşimin yanında bana nereye yetişiyorsun yavaş ye dedi, cok zoruma gitti ama artık huyunu bildiğimden sineye cektim. Onun bu eleştirmesinin de ozguvenim uzerinde cok etkisi var ve ben bunu da aşamadım biliyorum. Orneğin ehr gidişimizde kilomla ilgili laf sokar, iki sene once zayıfladım benden iyisi yoktu ama insulin direncim var zor kilo veriyorum ustelik pandemi donemi araya girdi hareket olanağım ciddi olcude kısıtlandı. Artık gtmek istemeyecek noktaya geldim zayıflarım oyle giderim diyorum bazen.

Cok uzattım farkındayım ama durumum boyle. 1- Kendimi olduğumdan cok buyuk cok dev goruyorum 2- Buna bağlı olarak eşimin yanına yakışmadığımı duşunuyorum. Yaşım 41 eşimle sekiz senedir birlikteyiz, altı senedir de evliyiz. Hayatımız gayet guzel, beni beğenir ister, asla eleştirmez kotu imada bulunmaz ondan gelen bir durum değil bu tamamen benlik. Bu yaştan sonra ben nasıl duzelticem bu algımı ?