Arkadaşlar sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ve 3 aydır birlikteyiz. Annesi, kuzenleri , iş arkadaşları beni biliyor. Sadece babası bilmiyor. Cunku babasıyla uyuşmuyor, yani anlaşamıyorlar. Konuşmalarımızda babam bir kere olsun sarılmamıştır. Severim sayarım ama babam bana sevgisini gostermedi, o yuzden icli dışlı değilim babamla demişti. Bu on bilgi olsun...
Neyse konu şu;
Bu hafta sonu buluşacağız, biletini almış. Dikkatsizliğinden dolayı bileti alırken babasının cep numarasını girmiş.
Arayıp durumu anlattı, once şaşırdım guldum. İstersen iptal et dedim "gulerek".
O da aşkım iptal edeyim, şimdi haberi yok, haberi olmadan gittiğimi oğrenirse sorun olur dedi.
Nasıl yani dedim, git soyle arkadaşlarla İstanbul'a gideceğiz de? Ama o an boyle bir şey demek aklına gelmemiş. Uzuldum, ağzıma geleni soyledim yani azıcık cemkirdim Aslında 28 yaşında birinin babasına acıklama yapmak zorunda olması şaşırttı beni. İleride de boyle mi olacak, babandan mı izin alacaksın dedim.
Hayır tabi ki boyle bir şey yok. Universiteyi de ailemin yanında okuduğum icin oyle her kafam estiğinde cıkıp gidemiyorum evden beni anlamıyorsun, sadece haberi olmadığı icin sorun olur diyorum. Sende haklısın ozur dilerim dikkatsizliğim icin ama bu tarz durumlarda daha anlayışlı olmanı bekliyorum aşkım dedi. Ben anlayışsız mıyım? Onun bu baba olayı ileride sorun yaratır mı?