Selam kızlar,bu zamana kadar burda pek cok konuya yorum yaptım ama benim de yardıma ihtiyacım var.
Her şeyin ust uste geldiği oldu mu hic? Daha doğrusu bir şeyler tam guzel olacak,yeniden başlayacağım derken once bir şey kotuleşip domino etkisi gibi diğerlerini de mahvettiği oldu mu? Bundan nasıl kurtulunur.Bir şeyi istediğim zaman o benden kacıyor.Hic takmasam her sey daha da yolunda gidiyor ama insan umut edemez mi? Mutlu olmayı isteyemez mi? Sanki ben mutlu olmaya cabaladıkca her sey daha da berbat olacak gibi.Ne olur boyle ust uste olumsuzluklar şanssızlıklar yaşayanlar nasıl kurtuldu bu hallerden.Hicbir şey istemeden de yaşanmaz ki? İstekten kastım para pul mal mulk değil.Ama mesela para kaybediyorum,sonra o okul hayatımı da etkiliyor,insan ilişkilerimi de (kendi kabuğuma cekiliyorum cunku).Boyle domino etkisi yani.Bir de hep cok şanssız olduğuma inanıyorum bunu aşamıyorum.Gokten 3 elma duşse 4 kişi olsak ben elmasız kalan oluyorum oyle diyim.
Yorumlarınızı bekliyorum.Şoyle guzel şeyleri cekip şanslı kişilerden yorum istiyorum ozellikle