Ben 5 aylik evliyim eşimle cok guzel mutlu bir evliliğimiz var ufak tefek sorunlarımız oluyor ama kendi aramızda cozebiliyoruz bu evlenmeden oncede boyleydi şimdide boyle.zaten eşimle cok uzun zamandır tanışıyor ve cok iyi anlaşan bir ciftiz.Ancak ailesi bizi huzursuz ediyor,babası biraz problemli annesi ve kızkardeşi (12 yaşında) ile pek ilgilenemiyor dolayısıyla bize cok fazla iş duşuyor eşimde onları cok duşunuyor ilgi gostermek icin ellinden geleni yapıyor bende oyleydim şimdiye kadar cok ilgilemiyordum her ikisiylede ama biz beş aylık evliyiz ve surekli bizim oraya gitmemizi onu her gun aramamı veya onların bize gelmesini istiyolar.evleride bize yaklaşık bir saat ancak kayınvalidemin ehliyeti yok ve kaynım goturup getiriyor buraya genelde.Biz beş aylık evliyiz ama bir gorumcem gelip kaldı burda bir hafta bir kaynanam kalıyor bir hafta yani surekli bırada olmak istiyolar ve burada oluncada kendi eviymiş gibi davranıyor camaşir yıkıyor burada istedigi gibi banyoya girip cıkıyor her birşeye katışıyor boyle sinsi bir şekilde ,ailemi eleştiriyor ve gorumcemde cocuk biliyorım ama cok zor bir cocuk yani laftan anlamıyor ,boyle birşeyi hemen soyluyor pat diye duşunuyorım demmekki kendi evlerinde konuşuluyor ki o yuzden boyle soyluyor,en sonunda artık bir akşam yemek yiyorduk kendi ailemde vardı artık iyice sinirlerim birikmişti sofrada gorumcem birşey istedi eşimde bana boyle getirsene dedi..bende onumde corba iciyordum corba tabanı almış kırmışım yeter artık dedim ..biz daha beş aylık evliyiz biraz daha anlayışlı olun ben kendi fikirlerimi soylemek istiyoruo herşeye evet diyemem ki yani oyle değilmi sizce şimdiden sonraki tutumum nasıl olabilir?