Hanimlar, oğlum uc yaşına giriyor ve yavaştan ikinci bebeği duşunmeye başladık. Kaynana tarafım tam bir kız cocuk hastası. Eltimin bir oğlu ve bir kızı var. Bana da ayda yılda, bir araya gelirsek, alttan alttan ikincisi kız olur inşallah diye kendilerince baskı yapmaya calışıyorlar.

Oğlum cok narin, kibar, evde herşeye yardım etmeye calışan, bir şey tasisam koşup ucundan tutan, cok ama cok duşunceli bir bebek. O doğduktan sonra acıkcası kız bebek hayalim kendi kendine eridi bitti. Hatta erkek olursa, birbirlerine daha iyi destek olurlar diyorum kendi kendime duşununce. Tabii ki herşeyin başı sağlık ama oğlum benim dunyam ve o kadar arkadaş ki bana o kucucuk haliyle.

Gecen gun babasıyla tartıştık ve sesler ne yazik ki yukseldi biraz. Daha doğrusu eşimin sesi. Bunu duyan oğlum babasının yanına giderek anneme bir daha bağırma babaa dedi. Yanıma gelip uzulme ben seni korurum falan dedi. Aşkım ya. Ne yani ikinci bir oğlum olursa ki hic mahsuru yok, bu cahillerin ağzına sakız mi olacagim şimdi?