merhaba. sizlerden fikir almak icin bu konuyu acmak istedim biraz uzun olacaktır fikirleriniz benim icin cok değerli. teşekkur ederim şimdiden. 1.5 yıl once internet uzerinden biri ile tanıştık, farklı şehirlerdeydik. bir sure sonra sevgili olduk birbirimizi hic gormeden. acıkcası yanlıştı farkındayım o an duygusal bir boşluktaydım sanırım. biz sevgili olduk ve gunlerimiz guzel geciyordu. 4 ay sonra kendisi benim yakınımda bir şehire tatile geldi bende yanına gittim akşamına geri dondum boyle bir buluşma yaşandı. ardından 1 yıl boyunca hic buluşmadık. cok yoğun calıştığı icin -kendi boyle soyluyordu bende boyle goruyordum- aşırı konuşamıyorduk. iki haftada bir ancak arardı her gun mesajlaşırdık. hediyedir, ozel gundur atlamazdı. yani sevdiğini hissediyordum diyelim. boyle aylar gecti bir gun ev borclarını kapatamazlarsa evlendiğimizde ailesiyle birlikte yaşayacağımızı soyledi net bir şekilde reddettim. birkac gun tartıştıktan sonra hak verdi konu boyle kapandı ama hep aklımın bir koşesinde bu puruz vardı. ardından gelen aylarda ilgisi cok azaldı. aşkım, sevgilim demekten bile aciz kaldı diyebilirim. ben ilgili davranıyordum hep. pandemi sebebiyle dukkanları kapandı bir sure. ben hep moral verdim arkasında durdum destek oldum ona. yıldonumumuzu iki satır ile kutladı. o gece ben ilgisizsin, şoylesin, boylesin ara verelim dedim peki dedi. 2 gun konuşmadık bayramdı ve ben yazdım bana devam etsek bile sağlıklı yurumeyeceğini soyledi. acıkcası ayrılmak istemedim ne bileyim biraz konuştuktan sonra ikna oldu aramız duzeldi. ilgisi, alakası arttı cabasını gordum. taa ki 20 gun sonrasına kadar. normal bir muhabbet sırasında beklemeden evlenmek istediğini, ailesinin surekli baskı yaptığını soyledi. evliliğin onun icin onemli olduğunu, ben sevdiğin icin beklersin diye duşunmuştum diyince 20li yaşların başında olsam beklerdim ama sonlarındayım bekleyemem dedi. ben bir sure kariyer yapmak istediğim icin hayır dedim ve ilişki boylece tamamen bitmiş oldu. sonrasında 3-5 kez konuştuk cok netti. tamamen kafasında bitirdiğini, koptuğunu soyledi. artık cabalamaktan yorulmuştum ben de bir miktar ağır konuştum. 'senin ayağına buluşmak icin geldim.' 'ilgin yoktu' 'ben cabaladım hep' gibi gibi. acıkcası bunlar doğrulardı. kendisine cok ağır geldi beni cok sucladı. cok ağırıma gitti. bana 'nasibimsen bile ben seni istemiyorum' dedi. uzerinden aylar gecti. tek kelime yazmadım. o da tek kelime yazmadı. bir sosyal medya hesabımızdan takipleşiyoruz sadece. orada 'bir his seneye evleneceğimi soyluyor' tarzında bir cumle paylaşmış. bu kadar uzatmamın sebebi bana gozumun acılacağı şeyler soylemenizi istiyorum. ben maalesef hÂl cok seviyorum. kendimi surekli o kadar ağır konuşmasaydım diye sucluyorum. maalesef hÂl gelse kabul ederim. hep guzel anlarımız aklıma geliyor ve cok uzuluyorum. destek almak isterim ancak butcem yetmiyor. bana bir yol gosterin lutfen