Merhaba Enis Bey;

benim size bir sorum olacakdı. Eşim 29 yaşında ve epilepsi gibi bir tur bayılmaları oluyor. bu cumartesi gecesi bayıldı. şole anlatayım eşimin 2006 yılından bu yana cok sık olmasa bile bir tur hastalığı var ama doktorlar tanı koyamııyorlar eeg tomografi hepsini yaptırdık hepsi temiz cıktı ama bayılmaları devam ediyo. bayıldığında kasılıyo bundan iki ay once yine olmuştu Halk otobusunde bayılmıştı beni aradılar hemen gittim ama gittiğimde beni tanıyamadı sacma sacma konuşuyodu, yine bir keresinde bayılmış arkadaşları ayıltmaya calışırken onlara kufur etmiş bilincsiz olarak sonra biri gelmiş musa nasılsın demiş birden ayağa kalkmış hazır ola gecmiş. bayılma esnasında kasılmalar yaşıyor, bilinc kaybı oluyo, en son bayılmasında da nesefi kesildi resmen nesef alamadığını ve kasılmalarını gordumm. doktorlar epilepsi değil diyorlar zaten butun herşeyi de temiz cıkyo. İstanbulda oturuyoruz ve Avrasya hospitale gidicez carşamba gunu ama sizin onerebileceğiniz doktor varmı yada biz ne yapabiliriz inanın her telefon caldığında acaba eşime mi bişey oldu korkusuyla yaşamak beni cok uzuyor lutfen yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkurler.