cok mutsuzum....
hayatımda bu kadar mutsuz oldum mu acaba.... babamı bir defa daha uzdum

herşey cok guzeldi kavga bile etmiyorduk eşimle ben arkadaşıma gittim eşim beni bıraktı oraya sonra sonra ordan gtti carşıya cıktı sandım.. oda arkadaşımın eşi ile birkac arkadaş yenicifliğe gitmiş pikniğe hic bize soylemeden.. bizde bunu oğrendik. neden bize soylemeden gittiniz diye mesaj attım. tabi orada kızlar var bak sen kızlara bende başkasına bakarım diyerekten..
başkası dememden nefret eder.. bundan oncede hep bu laf yuzunden kavga ettik. neyse akşam oldu eve geldim arkadaşla kendi evime eşimde arkadaşıyla mactan geldi...
bana karşı sinirli ama ben gayet normalim bana durmadan misafirler gitsin goruşuruz diyo bende şakaya vuruyorum insanların yanında tamam goruşelim diyorum .. gittiler misafirler ben ortalığı toplarken birden bana hesap sormaya başladı kim bu başkası başkasımı var diye ...halbuki kendisi benden daha cok biliyor benm kimseye bakmıyacağımı kızdırmak icin soylediğimi bi anda ben anlamadan bi tokat vudu ..

onlar asansorden cıkarken o merdivenden inmiş hastaneye goturduler sinir damarlarım tıkanmış iğne yaptılar bi saat hava verdiler o sırada babam eşimi aramış oda gelmiş ne oldu niye boyle oldu diye sormuş... neyse anlatmış.. babam cok uzuldu beni oyle gorduğune off allahımm offf zaten cok uzgundum hala kızının oğlu olmuştu 1 yaşında ona da cok ağlamıştım sinirlerim alt ust olmuştu.. birde bana vurunca kendime sahip olamadım. nefret ediyorum ondan iki gundur konuşmuyorum yatmıyorum yanına nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ...
en cokda babamı uzduğum icin uzuluyorum....