kiloya ne kadar takık olduğumu konularımdan gorebilirsiniz ama bu farklı bir konu olacak. sosyal medya platformlarındaki kadınların kilosuyla olan bi gonderideki yorumların neredeyse hepsi erkeklerin kadınların zayıf olmasını istemesinden kaynaklı cıkıyor ve bu artık beni sinir etmeye başladı ben kilom yuzunden gercekten cok sıkıntılar cektim ki coğu kadın arkadaşımız da cekmiştir ve bu erkeklerin hic aynaya bakmadan kendileri kilolu bile olsa zayıf kadın istemesini anlayamadım bir turlu. ne zaman birinin altına yorum atsam ''kesin sen de kilolusundur'' ''git az ye obez'' bir de yeni ergenler arasında kilolu insanlara takılan ''uwu poğaca'' yorumunu alıyorum. acıkcası hic kibar olamayacağım ama cirkin bi insanın hic kimse kendisine ''ideal kız nasıl olur?'' gibi sorular sormadan fikrini belirtmesi cok sacma değil mi? bir de cahil cahil az ye diyip duruyorlar hicbir bilgisi olmadığı bi konuda hele de. ben hep insanın karşısındaki kişiden bir şey isteyip beklemeden once kendine bir bakması gerektiğini duşunen birisiyim şuana kadar da kilolu olduğum zamanlarda da şimdi de birisine gorunuşu icin samimiyet vs. gostermedim o yuzdendir belki de bu takıntım. cidden sinirleniyorum herhangi bununla alakalı bir post veya yorum gorduğumde. ve bu sadece kiloda da değil sozde sadece kafa uyuşmasına bakan erkekler bi kadında once kalcaya goğuse yuze saca vs. bakıyor ve boyle kızları tercih ediyor kafası uyuşmayınca da ''kadınlar mizah yapmasın'' veya 'kadınlarla sohbet yurumez'' gibi sacma sapan aptalca sozler cıkıyor ortaya. neyse cok uzattım ama sizin de yorumlarınızı merak ediyorum.