Merhaba fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var.
Nişanlıyim nişanlım işi dolayısıyla uzak bir şehirde ve yalniz.
Kayınvalidemlere cok yakınız aynı mahalledeyiz.
Birbirimize gezmeye gider geliriz.En son gecen hafta ben kendi akrabalarımdan biri iki kişiyi cağırdım kayınvalideme ve aynı binada oturan eltimede cağırdım
Bir gece once gittiğim de dedim temizlik yapcaz dedi kayınvalidem once eltimde denize gitcez dedi sonra da yine goruşuruz ben seni ararım dedi.
Neyse sabah oldu misafirler geldi bana haber vermediler gec bir saate aradı eltim ben bakmadım telefona sonra da msj atti
Eşim cok ısrar etti biz denize gidiyoruz keşke sende olsan inşallah başka bir gun goruşuruz boyle bir msj attı bende bir kac saat sonra gelseydiniz keşke herkes sizi sordu denize haftaya giderdiniz dedim
O.msja hic cevap vermedi
Yaklaşık bir hafta boyunca onları aramadım onlarda beni aramadi eltimin cocuğunun doğum gunuydu bu akşam ben saat 5 6 gibi dışarı cıktım hediye aldım pasta aldım gittim kayınvalidemlere eltim masa kurmuş pasta borek annesi kardeşi gelinleri geldi komşu geldi kızıyla birde nişanlımin halası geldi
Benim haberim yoktu kutlama yapcaklarindan bende cok oturmadim masaya oturmadim hic bahane uydurup cıktım.
Nişanlım benim bu olayları cok kafama taktığımi soyluyor ailesine hic bir şey diyemezmis kırılmasını istemiyormus ailesinin
Boşver diyor ben yapım gereği kafama cok takıyorum
Boş yere kuruntumu yapıyorum sizce?.