Merhaba hanımlar. En hassas noktanızı bilip sizi ordan vurmaya calısan, ve sizdeki eksikliği farkedip sizi ordan uzmeye calısan, veya sizde olmayan ama kendisinde varolan (sizinhayatta en fazla istediğiniz bir şey) bir şey ile sizi kıskandırmaya calısan, ve defalarca uyarmanıza rağmen hala buna devam eden bir kimseye karşı nasil bir tavrınız olurdu? Ustelik uzak durduğunuz halde sakız gibi yapışan. Bunu yuzune vurursam beni kıskanıyor diye herkese anlatacak biliyorum. Ve cevremde olan, ailemin, akrabalarımın da tanıdığı biri. Biz 1 bucuk ay ara ile evlendik, ben ondan once evlendim kendisi cocuk istemiyordu, ben evlendiğimden beri istiyorum, o hemen hamile kaldı ben hala anne olamadım, ve surekli bana gelip 'ay hamilelik cok guzel, ay iyiki kızım olacak, ay onceleri istemiyordum ama şu an iyi var...vsvs..ve surekli bebeğine aldığı şeyleri bana atar, ardından iyiki bebeğim oluyor diyor.. Sonra cok cocuk istediğim icin, ay sen cok abartıyorsun cok duşunuyorsun ben senin gibi değilim, diyor. Onceleri alttan aldım ama artık canım yanıyor, bebeğine aldığı şeyleri gordukce icim acıyor oturup ağlıyorum,