Milli tenisci İpek Soylu, profesyonel tenis kariyerini noktalamaya karar verdiğini acıkladı.
Sosyal medya hesabından acıklama yapan Soylu, 20 yıllık tecrubesini yeni hedefler icin kullanacağını belirtti.
Bu surede kendisini destekleyen herkese teşekkur eden Soylu, şu ifadelere yer verdi:
"Tenis bana cok erken yaşta emek vermeyi, mucadele etmeyi, davranışlarımın ve sonuclarının sorumluluğunu almayı oğretti. Dunyanın her kıtasında bulunmamı, işimi en iyi seviyelerde, işinde en iyi olan insanlarla bir arada yapmamı, harika insanlarla bağ kurmamı sağladı. Fiziksel ve mental bana en iyi duyguları yaşatırken bazı zamanlarda da en zor duyguları hissettirdi. 20 sene boyunca oluşturduğum kariyerime donup baktığımda iyi ki her saniyesinde var oldum, her saniyesinde 'elimden geleni yaptım' diyorum. Profesyonel tenis kariyerimi noktalarken 20 yıllık bu tecrubemi yeni hedefler ve yeni calışmalar icin kullanacak olmaktan dolayı cok mutluyum. Başta kendim olmak uzere, aileme ve kariyerim boyunca desteğini ve sevgisini eksik etmeyen herkese cok teşekkur ederim."