Merhaba kızlar bu buradaki ikinci konum daha acemiyim yanlış bir şey yaparsam kusura bakmayın lutfen, benim annem ben cok kucukken vefat etti babam kotu birisi şiddet uygulardı. Hayatım boyunca hep sevmeyi sevilmeyi bekledim. Kucuk platonik aşklar elbette oldu coğumuzun ergenliğinde olmuştur, hoşlantı vs. Neyse ben gecen sene biriyle tanıştım, bunun gibi bir platform . İlk defa birilerine bu kadar detaylı anlatacağım . Gecen sene Mart Nisan gibi bana mesaj attı , o kadar saygılı konuştu ki ilk defa bir erkekten etkilendim mesajda gorur gormez, kendi sorduğu sorulara yanıt vermemi, benim cevaplarımı beğendiğini soyledi kibarca. Bu şekilde sohbet başlamış oldu, arada hayatındaki olaylar icin benden fikir aldı, annesine hediye almak istiyordu bana sordu , dini soruları vardı bazı bana sordu , coğu konu hakkında saatlerce sohbet edebiliyoruz,dunyanın en sacma konusu olsa bile fikir birliğimiz oluyor mutlaka. Zamanla yakınlaştık , Gecen sene ramazan geldi sahura kadar sohbet ettik sonra uyumadık sabah ettik vs derken her saat konuşmaya başladık , ama o kadar değişikti ki o benim ismimi bile sormadı, ismim yaşım nereli olduğum hicbir şekilde sormadı ilk başta, birbirimize ''siz'' diye hitap ediyorduk. O ismini konuşma arasında kendisine seslenen insanları anlatırken bana soyledi. Anlatabildim mi bilmiyorum, mesela birisi ona seslenirken ismiyle sesleniyormuş, o da tırnak icine alarak anlatıyor. Ben de ismini o şekilde oğrenmiş oldum, hakkındaki coğu şeyi boyle soyledi bana. ''Siz''li hitaptan ''sen'' diye hitap etmeye başladığımız zamanlarda artık iyice tanıştık yaş meslek okul , nisan gibi ilk konuşmamız diye hatırlıyorum ve daha sonra eylulde instagrama gectik, ben onu tanıştıktan 3-4 ay sonra gorebildim. O kayseri de yaşıyor ben izmirde, konuştuk instagrama whatsappa gectik birbirimizi gorduk derken ilişki sevgililik gibi olmaya başladı , zaten birbirimiz olmadan yapamıyorduk . ama o aramızdaki yaş farkını sorun etmeye başladı (8 yaş) kavga edip 1 hafta kusuyorduk dayanamayıp barışıyorduk, o yaşı sorun ettiği icin ayrıldı ertesi gun ağlayarak olmuyor sensiz diye geri dondu . Bilmiyorum ben onsuz bir hayatı duşunemiyorum sanki, bu sene martta canlı goruşup buluşacaktık korona oldu , annesi kronik rahatsız cok dikkat ediyor, sonra nisanda ayrıldık yine barıştık, ayrıldık dayanamadık barıştık .Mayısta yine kustuk barıştık. Haziran da yine, hepsi yaş ya da buluşamamamız yuzunden. Nikaha engel bir durum olmadığını anlatamıyorum yaş farkının, şu an 3-4 gunde bir sevgili olmadan konuşuyoruz yine kendimize engel olamıyoruz, sevesim goresim geliyor. Başkasıyla olacak olma ihtimali beni bitiriyor, ben cok sevdim onu . Bir daha boyle birini sevebilir miyim bilmiyorum, o da beni seviyor ve evlenmek istiyor. Ama olamıyoruz işte, keşke başka problemler olsaydı ama doğum gunumu değiştiremem ya, bazen isyan edecek gibi oluyorum Allah'ım her şeyimi aldın bari sevdiğimi bana bağışlasaydın diye ama edemiyorum da. Cok uzgunum, teselli edebilecek olan var mı ya da aynı şeyleri yaşayan. evlenen kişiler bana onu hatırlatıyor, hamilelik duşunenler onu , ceyiz dizenler onu . Biz de oyle olabilirdik. Dayanamıyorum. Bu kadar olum kaldırmış biri olarak bu acıyı kaldıramam cok uzucu ama yapamıyorum. Okuyan herrrkese cok teşekkur ederim.