Sınava stresli bir donem sonrası girdim tekrardan 4. Kez sınava girisimdi
...
hep yukseltmeye uğraştım ama bir turlu yukseltemedim ve aynı puanlarda takılıp kaldım
...
tercihte yapmadım etrafın yapabilirsin yukseltebilirsin gazlariyla.
...
Hep mezuna kaldım dershaneye gittim hep sayisaldan hazirlandim ama yanlış olduğunu şimdi gorebiliyorum keşke tm den hazirlansaydim diyorum 21 yaşındayım ve o kadar yaşlı cirkin ve yorgun hissediyorum ki...
...

Ailemin baskısından cok bunaldim şu aralar o kadar strese girdim ki ne yapacağımı kestiremiyorum ruyalarımda surekli intihar ederek olduğumu goruyorum sanki kaderimde boyle varmış gibi hissediyorum .
...

İntihar etmeyi normalde duşunmeyen biriydim kinardim insanları ama artık ben bile duşunuyorum cocukluğumdan beri hazıra alistirildim hic dışarı cikarilmazdim hep evde buyudum kendi başıma arkadaşlarımla dışarıyı keşfettim ama asosyal yapımdan kurtulamadim
...

cunku ceşitli ağır travmalara maruz kaldığım icin evin daha guvenli olduğuna karar verdim
...

ailem benimle ilgilenmezdi kendi kendime yetişmiş biriyimdir kimse sorunlarımı da sormadı itilerek buyudum bilmiyorum hep korka korka buyuduğum icin artık icinden cıkamıyorum
...

baş edemiyorum intihar ettiğim ruyalarım aklıma geliyor ve kotu oluyorum daha once psikologa gidip 4 ay ilac tedavisi gordum ama kotu olduğumdan bıraktım bir daha ilac ağzıma surmedim hastanelerde de nefret ettim.
...

İnsanların ;oku ,para kazan ,ailen sana bakmak zorunda, değil diğerleri nasıl yapıyor ?akrabalarının hepsi okudu az onlara ozen , bı halt yapamıyorsa git evlen ev hanımı ol gibi...lafları ağrıma gidiyor kimseyle konuşmak istemiyorum kimseyede yuk olmak istemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu sene sınava girdim ama stresten dolayı tyt berbat gecti ayt guzeldi.
...

Ama emin olamıyorum mutsuzum intihar etmek istemiyorum hala sacma geliyor ama cok bunaldim surekli icime atmaktan ağlamaktan yoruldum lutfen anlayışla karşılayın beni ve ne yapmam gerektiğini soyleyin tek istediğim onerinizdir icimi rahatlatmak istiyorum.
...

Şimdiden yazanlara iyi / kotu teşekkur ediyorum herkesin yazısını okuyacağım.