Merhaba kk uyeleri 2 yıldır evliyim ve eşimle ara sıra sorunlar yaşıyoruz o her sorunun benden kaynaklandığını soyluyor ama aslında durum hic boyle değil. Eşim evde surekli şurası pis burası niye boyle diye sorun yaratır ikimiz de calışıyoruz hatta ben ondan daha yoğun calıştığım oluyor ben yapmıyorsam sen yap diyorum ama ben zaten yapıyorum diyor. Tek yaptığı 10 gunde bir ev supurmek tum gun evde olsa bile yemek yapmaz ben akşama doğru işten donerim bildiği halde yemek yapmayı bir tek corba yapar. Ben sorun etmedikce o yaptığım halde bana evde iş ellemiyorsun sen tum gun ne yapıyorsun ki cok calışma kim sana calış diyor. Ama maddi durumumuz cok iyi değil calışmasam her şey sorun oluyor. Ev işleri dışında bir kac kez arkamdan ailesine beni kotulediğini duydum bana duzelecem soz dedi fakat zamanla ben de soğuma oldu ve boşanmak istedim. Eşime madem beni beğenmiyorsun her şeyi eleştiriyorsun boşan dedim ilk başta kabul etti ama aradan bir ay gecince geri donmemi her şeyi beraber duzelteceğimizi soyledi ben donmek istemiyordum cok baskıya maruz kaldım ve son bir şansta vermek istedim. Donduğumde ilk zamanlar eşim ev işlerinde yardım etmeye duzelmeye başladı ama hala icimde bir his arkamdan konuşuştuğunu ve bu yuzden bana karşı dolduğunu soyluyor. Bu hisse engel olamıyorum cunku onceden bana yaşattıkları var tekrar aynısı mı olacak diye duşunmeden duramıyorum eşime ilk zamanlar her hatasında alttan alıyor yumuşak yanaşıyordum surekli sevdiği yemekleri yapıp evin de temizliğine cok duşuyordum ama ben yaptıkca o beni cok eleştirip bana sen pissin dağınıksın demeye başladı. Hem temizlik hastası olup hem de pek fazla iş ellemeyen surekli beni ağır eleştiren bir kocaya nasıl davranmalıyım? Lutfen sadece boşan yazmayın bu sorunları aşan insanlardan yardım bekliyorum