Hanımlar iyi gunler. Konu kardeşimin konusu. Gereğini de acıklandık.
Kadınlar Kulubunun guzel hanımları. Kendi uyeliğim vardı ancak eşim telefonumda gorduğu icin oradan acamıyorum konuyu. uyelik adımı biliyor. Kardeşimden rica ettim cunku anlatmazsam boğulacağım artık. Benim 1 gorumcem 2 kaynım var. Birisi evli birisi bekar. Eşimin ailesinden sadece kaynımla sorun yaşıyorum.
14 aylık bebeğim var. Ellerinden tutunca yuruyor. Kendisi doğrulup koltuklara vs tutunup yuruyor ama bağımsız yurumuyor henuz. Zihinsel gelişimi oldukca iyi. Mesela ayağını, gobeğini, kulağını, şapkasını, corabını, topunu vs sorunca gosterir. Ver deyince verir. 3-4 tane hayvanın sesini cıkarır, mesela kopek gorunce ya da kopek deyince havlar. Daha bir Suru şey yapıyor. Ama yurumemesi benim kaynıma dert oldu.
gunde 1 kere bazen 2 kere goruntulu arar. Mutlaka arar ama. Haftada 8-10 u gecer. Bazen canım sıkıldı diye saat 10 da sabah 8 de falan aradığı oluyor. Uyandırın goreyim bile dediği oldu da asla izin vermedim. Hatta yanında arkadaşı varsa ona gostermek icin bile arar. Bıktım artık. Her aramasında da yurumuyor mu? Ne zaman yuruyecek? Neden yuruyemiyor? Siz beceremiyor musunuz yoksa? Yeterli mi beslenmiyor.... hep boyle sinir bozucu sorular. Once aylarca sacını kesin diye aradı. Neymiş, ilk sac cok durmazmış.Halbuki doktorlar ilk 6 ay kesmeyin zaten dokulecek der. Sacını kendi istediğimiz zamanda kestik. Bu sefer bşr daha kesmeyin ensesine kadar uzasın.. ama haftada 6-7 kere aynı muhabbet.
Bebeğim 8 aylıkken tam olarak oturdu. O zamana kadar ne zaman oturacak diye haftada 6-7 kere sordu. Şimdi de bu yurume muhabbeti. Ama her gun soruyor ve bıktım artık. Kendisi cocuk buyutmemiş ama 30 covuk buyutmuş gibi nasihat eder. Yemek yapmayı bilmez ama yapan kişiye uzun uzun nasihat verir. Eşim mangal yakar, beğenmez, guya kendi tarif eder sonra da ben yaktım der. Eşim yalanını yuzune vurunca kuser. Boyle cins biri işte.
Yemek yediriyorum mesela. Aradı diyelim, mama sandalyesinden indirin yurutmeye calışın gorecem, yere oturtun nasıl oturuyor gorecem. Bu istekleri beni deli ediyordu artık. Bay bay yap diyor. 5 kere diyor bir arama icinde. Cocuk 4 kere yapsın 1 kere yapmasın hemen aaa neden yapmadı, x soyle cabuk bay bay yapsın.... hep boyle emirler yağıyor eşime. Bunlar olurken eşim sık sık uyarıyor, 10 isteğinden 9 unu yapmıyor ama bana yetmiyor artık. Laftan anlamaması beni delirtiyor. Yaptığı onca şey umrunda değil sadece yurumemesine takmış durumda. Şimdi bayrama yanlarına gideceğiz ve ben Orada kesin kavga edeceğim artık. Eşime de dedim orda da aynısı olursa evi terk edip donerim dedim. Gorumcem bile 3 cocuk buyutmuş ama bana bir kere şoyle yap demedi. Ben bu adamın sesini nasıl keseceğim? Her aramasında sinirden kaşınmaya başlıyorum artık.Diğer odaya geciyorum ama duyuyorum seslerini.