Merhaba canlarim

Uzuntumu sizlerle paylasmaya geldim.
Abimin eşi ile gorusmuyorum yani hic bir zaman gorusmedik ilk gorustugumuz yer de galiba sozundeydi orda bile benimle konusmak istemedi hep bana karsi yuzu asik di.
Abime sordugumda hep cevabi ise; sizleri tanimiyor ya o yuzden, tanisin hersey iyi ve guzel olucak.
Diyerek hic birsey degismedi.
Dugun turkiye deydi kiz cunku turkiYe de dogup buyudu biz ise yurt disindayiz dugunden sonra balayina gittiler sonra da yasadigimiz ulkeye geldiler.
3 bucuk sene oldu evlendikleri.
Yaklasik 1 ay sonra geldiklerinden beni ve esimi pazar gunu annemlerle yemeye cagirmislardi, ozaman da burda Noel zamaniydi (Normalde Pazar gunleri burasi kapali oluyor ama noel zamaninda 3 Pazar acikdi heryer). Bende abime demistimki; „Abi biz gelemicez o Pazar ben calisiyorum cikmam saat 19:00 olur ya da isten sonra gelebilirim“ o da onun ustune cevap vermemisti.
Benim dogum gunume cagirmistim onlari gelmediler..
Esimin dogum gunune cagirdim gelmediler...
Oyle boyle her sene bosa cagirark 3.5 seneyi atlattik onunla birlikte.
Konusmayi hic denemedim Hayir. Kizin cok baskin karakteri var. Turkce konusurken dahada zor oluyor boyle yazmasi kolay

ha dusunmeyinki ben ona gorumcelik falan yapdim. Oyle bir sey soz konusu olamaz cunku aramizda Merhaba dan baska birsey gecmedi bu 3.5 senedir.
Annemde ona Kayinvalidelik yapmis degil, annem cok yogun bir sekilde calisiyor gunduzleri ayri aksamlari ayri onun derdi ona yetiyor.
bu ara annemle de konusmuyor evet.
boyle kizlar, cok uzuluyorum guzel anlasmak varken neden boyle anlamiyorum. Biliyorum hersey Abimde bitiyor aslinda biz oyle buyumedik hep birbirimize destek olarak bizden baska kimse burda olmadigi icin hep birbirimize sarilarak buyuduk.