Oncelikle tamamiyle icime dokmek sıkıntımı beni tanımayan birilerine paylaşmak icin buraya yazıyorum...
Konu eşimle ilgili... bir yıllık evliyiz artık ayın 7sinde bir yıllık olmuştuk, o gun bir surpriz yapar diye bekledim onuda gectim birlikle vakit geciririz diye duşundum ama duşuncelerim suya duştu. Arkadaşlarıyla toplantısı varmış bu yuzden oraya gitti gece 12:45 ’de geldi... onun bu hareketine cok kırıldığımı vs soyledim ama pek oralı olmadı ertesi gun oyle bi dışarı cıktık ama demem gibi hicbir anlamı kalmadı benim icin daha sonra yat şirketiyle konuşup anlaşacakmış guzel boğaz turu yaparız dedi hem telafi olur gibisinden konuştu bende istemedim cunku bir kere hayal kırıklığını yaşadım bu yuzdende onemi yoktu... en azından o gun bi cicek alıp durumu bana izah edip soz telafi edeceğim deseydi kırılmazdım ama hicbir şey demedi... ve surekli dışarda arkadaşlarıyla. Haftanın bir gununu bana ayırıyor diğer gunler neredeyse hep arkadaşlarıyla. Dun bunu dile getirdim cok kırılıyorum surekli arkadaşlarınlasın vs dedim neymişte dengeyi kuruyormuş arkadaşlarıyla benim aramda bende oyle bir şey yok dedim dengeyi kurman cok sacma ben senin eşinim daha ustte olmam daha cok benle vakit gecirmelisin dedim tavır yapıp evden cıktı. Şimdi yine aynı şekilde dışarıya cıktı yarında sabah kahvaltısına arkadaşlarıyla toplanıcaklar... aslında cok iyi biri ama boyle kotu yonu var ve ben artık dayanamıyorum. Ben yalnız kalmak icin evlenmedim. Artık boşanma haddine geliyorum sonra annemin kanser olduğu aklıma geliyor daha ameliyat olmadığı benim yuzumden kotu olabilir duşuncesiyle geri itiyorum kendimi ama gercekten artık cok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum. Kac kere soyluyorum ama anlamıyor veya neymişte evde duramıyormuş bunalıyormuş artık bende sıkıldım bir şey dememe kararı aldım. Benim cıkıp gezmemede laf etmez bende cok rahatımdır karışmaz ama yani insan istiyor arada banada vakit ayırsın gonlumu okşasın kadınız sonucta ilgiyi seviyoruz ama yok...
Ve sizden ricam yorum yaparsanız şayet karşınızdakini kırmadan yapın şu an zaten minik bir cumleye alına bilirim ve yahut depresyona sokabilir bundan oturu duzgun yaparsanız sevinirim.