Merhaba Kk ,iyi haftasonlari dilerim oncelikle,ben iş.gorusmelerim hakkında deneyimlerimi ve goruşlerinizi merak ediyorum, ya da sizin katıldığınız goruşmelerde de şu tarz sorular soruyorlar mi? Ya da doldurduğunuz formda oluyor mu?
1.sigara kullanıyor musunuz?
2.icra takibiniz var mı?
3.Devam eden davanız var mı?
Bu kadar ozel hayatımızın en dibine kadar detay istemeleri bana cok garip geliyor. Acıkcası bunlar da şu an benim hayatımda olunca formda neyi isaretleyecegimi şaşırıyorum,ya da acıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi,dunku goruşmem de de bu tarz sorular vardı,su an bulunduğum şehirde şartları buraya gore iyi ,buyuk bir firma olmasını istiyorum,karar artık onlara kalmış,ben herşeyimi net bir şekilde anlattım,sigara binada hic kimse icmiyor, biz icilmesini istemiyoruz dedi,ben de Tek tuk icenlerdenim, icmesem de olur ama insanın molasindayken sigara icmiş,kahve icmiş,cay icmis,isini aksatmadan iciyorsa moladayken,bundaki sorun ney ?Bu kadar ozelimize kadar girip,bu kadar detay istemeleri sizce normal mi?sanki beni nufuslarına alacaklar ,evlilikte daha buyuk sehirdeydim, hic kimse goruşmede bu kadar detay sormuyordu,şimdi doğup buyuduğum şehire geri donunce daha kucuk oraya gore, artık bu kadar ozelime kadar girmeleri garip geliyor,sizce?Dunki goruşmeden sonra biraz kafama taktım,olur mu olmaz diye ,sizin goruşlerinizi merak ediyorum.