Merhaba herkese, bu saatte beni uykularımdan eden bi konuyu sadece icimi dokmek icin yazıyorum lutfen eleştirmeyin. Ailenin en buyuk kız cocuğuyum bir erkek en kucuk olarak da kız kardeşim var. Erkek kardeşim benden birkac yaş kucuk ikimizde farklı şehirlerde universite oğrencisiyiz. Ben universiteyi kazandığımda ne annem ne babam (ayrılar babam evli başka cocuğu var) bir tebrik olsun bile demedi farklı bi şehir olduğu icin ustune azarlandım. Yalvar yakar universiteyi bitirmek istediğim ve iki sene de gec kaldığım icin gittim. Gittim o gidiş. Babam beş kuruş dahi gondermedi yaşadığımız şehire geliceksin dedi ama boyle bişeyi de ben istemedim cunku cocukluğumdan beri cok sıkıntı cektim aile baskısı ustume binen onlarca sorumluluk vardı ve acıkcası sadece kendimle ilgilenmek istedim okulumu rahat bitireyim istedim.( Pandemide evr geldim geleli inanın ustumde cok baskı var annemle yaşıyorum surekli azarlanma şunu niye yapmadın bunu niye yapmadın ki gercekten cok bunalıyorum ve ben yemeğinden temizliğine gercekten cok guzel yaparım ama sanki evde hizmetci gibiyim bi bardağı başka yerde bıraksam annem buna bile bağırır). Annem orta halli babamın maddi durumu oldukca iyi ikisi de calışıyor. Babam tekrar evlenmeden once aramız gayet iyiydi her haftasonunu beraber gecirirdik ve evlenmeden once ondan tek istediğim bunun boyle devam etmesiydi bizi unutmasından korktuğumu soylemiştim ona ve oyle oldu. Ayda bir goruyordum bazen o bile olmuyordu ki onda da yeni karısı peşimizden ayrılmıyordu ben babamla yanlız vakit gecirmek istiyordum zaten cok az gorduğum icin. Her neyse boyle boyle iyice aramız acıldı ve goruşmedik babam başka planlar yapıyordu karısıyla. Babam universiteye gittiğimden beri bana karşı cok daha sert ve beni anlamak istemiyor bağırıp cağırıp gidiyordu arayıp saydırıp buraya geleceksin orayı yakarım yıkarım beni tehdit etmeye başladı. Ben de iletişimi kestim tamamen ve okuluma devam ettim bi yandan da calışıyorum. Boşandığı annemi de tehdit ediyor surekli benimle ilgili. Ama kardeşime asla boyle değil. Ayrı ev tuttu altına luks marka araba aldı benim yurt paramın iki katı harclık yolluyormuş kardeşime. Kardeşim de kendi rahat karışmıyor baba yanlış yapıyorsun demiyor. Annem de babam da bana maddi manevi destek olmuyorlar ben bu kadar kotu ne yapmış olabilirim uzaklaşmak istememin sonucları bu kadar ağır mı olmalıydı. Cok zoruma gidiyor kendi cektiğim sıkıntıları duşunuyorum birde kardeşime bakıyorum. Şimdi yine tehditlere başladı ben konuşmuyorum goruşmuyorum ama haberleri geliyor orda burda konuşup duruyor. Buna hakkı var mı gercekten? Beni bu kadar onemsemeyen bi insan kendinde bu hakkı masıl goruyor? Şimdi tek isteğim okulumu rahat bi şekilde bitirebilmek tehditler olmadan. Yerimi annem soylemiş gelip bişeyler yapmasından korkuyorum. İnsan babasından korkar mı korkuyorum işte. Ben bunu kaldıramıyorum artık