Mrb hanımlar daha once acmıştım bir kac konu hatırlayanlar vardır belki herşeyi sineye cekip aman evliliğim kurtulsun aman iyi olalım aman iyi gecinelim diye diye uc yılı devirdim bu surecte cocuk istedik oda olmadı eşim beyden kaynaklı bir problemle cokta umurunda değil gerci beyefendinin Benim kadar istemedi .coğu zaman kendimi sorguladım Cunku oyle bir algı yaratıyor ki Allah ’ta benim belamı versin ben nasıl bi insanmışım diyor İnsan.Sabah kahvaltı hazırladım kuymak yapmıştım ilk defa denedim olmadı tutturamadım dedim yapamadım bidahakine daha guzel yaparım zeytin peynir benim onumdeymiş zeytini kendin mi yiyeceksin? peyniri kendin mi yiyeceksin? şu ithama Bakarmısınız ya dedim guzelce desen uzatırmısın diye zaten uzatırım caydan bir bardak icti ikinci bardaktan bir yudum aldı başladı hakarete bu ne bicim cay zaten hicbirseyi beceremiyorsun bir daha benim nasıl cay yaptığımı izle sende ona gore yap misafir gelince cayı guzel yapıyorsun başka zaman ozenmiyosun bi cay yapmayı becerimiyorsun başladı hakarete sinirlendim haliyle senin hizmetcin yok beğenmiyorsan kendin yapacaksın dedim bağırıyorum diye ustume yurudu Ağladım odaya gectim Gecen gun gizlice benim telefonumu karıştırmış okuldan bi oğretmen arkadaşla online derslere girdiğimiz icin gunluk kim girdi cıktı konular vs birkac mesaj atıyorduk birbirimize neymiş gulucuk koymuşum mesajlarda Hocanla guluşmeye devam et diyor bana dedim Allah senin belanı versin sen nasıl bi insansın bana neyi ima ediyorsun hoca dediği evli eşini cok seven iki cocuk babası benimde abim gibi gorduğum calışma arkadaşım nasıl bir zihniyet nasıl bir itham beynimden aşağı kaynar sular dokuldu telefonumu aldı elimden mesajlara bakıyor acık arıyor beyefendi elin adamına gulucuk atıyormuşum ona atmıyormuşum sevgi bıraktı sanki bende dedim beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum Evlendiğimde ilk gun nasılsa yine aynı ruh hastalığı devam ediyor ve asla kendi yanlışını kabul etmiyor dışarda ki tum insanlar onu mukemmel biri gibi goruyor ben bişey desem bana inanan yok babamdan dolayı hep ezildim hayatım boyunca sevgi gormedim zar zor kazandığım ozguvenimi yerle bir etti iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum inanın gecen gun toplantıda konuşmam gerekti ezildim buzuldum sesim titredi iki lafı bir araya getirip konuşamadım oyle caresizim ki boşanmamak icin cok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum guzel sozlerinize ihtiyacım var