Merhaba hanımlar. Ben 1 yıl oldu işe başlayalı. Bizim servisin farklı iki ceşit işi var. Ben diğer işi yapmak istemiyorum cunku sorunlu insanlar oluyor ve erkek arkadaşlara daha uygun diyeyim. Once anlaştık diğer işin yuku bende olsun siz onu yapın diye. Ben yaptım yaptım olmadık şeyden bahane uretip diğer iş gelince bana yıkmaya calıştılar. Olayı ust mudure intikal ettirdim ve o da beni haksız gordu kızdı. Sonra aradan 4 ay gecti aynı iş yine geldi ve bana o zaman iyilik yapar gibi devam eden işleri ustlenen arkadaş benim uzerimde cok var tum sıfırdan gelenleri sen al dedi. Meğer devam edenleri alıp sayısını artırmış yenilerle ben uğraşayım durayım. Olay yine ben koridorda bu yaptığınız hic hoş değil falan derken mudur duydu sordu noluyor diye. Sonra yine karşılaştık 2 saat sonra ben sorun var dedim. Once bağlı olduğumuz mudurden dinleyip sonra bizi cağırdı yanına.Ben ama odada yeni gelen işle ilgili bir şey soylemeden o arkadaş konuyu acmıştı. Ben servis değişikliği istiyorum dedim her zamanki gibi. Ben hic bir şey soylemedim onlar actı konuyu diyorum, Tabi sen sorunlu değilsin onlar sorunlu diyor. Odada yine mi kavga etceksin diyor. Ben her zaman huzur olsun iş hallolur diyen bir insan oldum. Ama beni boyle yansıttılar mudure. Ben o işi yapmak istemediğimi daha once iş dağılımında anlaştığımızı bir suru şey soyledim sen calışmak istemiyorsun dedi. Cok canım sıkıldı.
3 kişiyiz serviste. İkisi erkek. Biri asıl kavgacı kufurbaz bir insan . Diğeri de onun arkasından gitse de kurtulsak derken şimdi ağzına bakıyor abi abi diye. Ben olduğum gibi olunca boyle oldu. Aslında guleryuzlu bir insanım ama bıktım. Başka bir işte de gercekten ortada bir neden yokken bir kız benimle tartışıyor ben onun işinin devamını yapıyorum bana atıyor. Ben ust mudure bu arkadaşın yeni iş almak istemediği icin sorun var diye bir nevi şikayet ettiğimde o kızla da sorun olduğunu bilen mudurde yanımızdaydı. Yani hakikaten ben sorunlu algılanıyorum. Sizce ne yapayım.
Bu arada yapmak istemediğim işten verdiler ve onun icin oda arkadaşlarıma mecburum. Şu an konuşuyoruz ama nasıl olsa mudurde bana kızdığından ve sorunlu dediğinden ellerinde koz var.