Hanımlar merhaba. Lutfen degismeme yardımcı olun. Evliyim 1 cocuğum var. Ev temizliği konusunda aşırı tembelim. Evlenmeden oncede temizlikle cok alakam yoktu ama evlenince tamamen bana kaldığı icin cok bocaladim. Bugun başlıyorum bir gaz ile bir bakıyorum yine bırakmışım. Ben bunu nasıl değiştirebilirim. Bugunden ornek veriyim kaynanamlar aradı 5 dakika ugrayalim diye apar topar butun dağınıklığı topladım yatak odasına attım kapıyı kapattım. Ama eve makina tutulmuş değil yerler silinmiş değil ben ne kadar kamuflede etsem mutlaka bir yerden gorunuyor. Ve ben artık belkide yaşım ilerledikce uyanmaya başladım. Arkamdan evi kirli denilsin istemiyorum. Bence diyorlardır. Nolur bana birşey soyleyin bir turlu degisemedim cok utanıyorum artık
EDİT: Ben calışan biriydim cocuğum oluncak ayrılmak zorunda kaldım. Eşimin kendi işi ve vardiyalı calışıyor gece sabah oğlen yani evin belli saatlerinde evde onda da coğunlukla uyuyor. Annem yok akrabalarım il dışında yalnızım yani. O Yenidoğan sıkıntılarını falan hep tek atlattim. Sanırım bu yuzden uzerimde bıkkınlık var. Eşim evde yok akşama kadar ben batırıp ben temizliyorum bunun bosvermisligi var uzerimde ve iyice ipin ucunu kacırdım. Şimdi yapmaya yapmaya daha cok yapmayalım geldi