merhaba kadınlar kulubu uyeleri forumun estetik ve makyaj bolumunu uzun suredir takip ediyodum bu actığım ilk konu derdimi arkadaşlarımla paylaşmaya utandım anonim olarak yazmak istedim. 3 ay sonra 21 olucam oğrenciyim normalde yurtta kalıyorum ama coronadan yurtlar kapandı martın ortasından beri ailemleyim. evde kaldığım sure boyunca cok daraldım ailemi seviyorum ama her gun para konusundan kavga tartışma cıkıyo kucuk kardeşim bişey beğenip istiyo annem alsa ayrı tantana almasa ayrı yediğimiz yemeğin kullandığımız suyun hesabını yapıyoruz. ben gercekten sıkıldım ailem cok calışkandır babam yıllardır calıştı hala her gun tarlayla tavuklarla uğşaır annem zaten hem evle ilgilenip hem 5 cocuk buyuttu onlar da ben de daha guzel hayata kavuşalım istiyorum

bu yuzden universite okumaya karar verdim ama tıp muhendislik hukuk gibi bi bolumde okumuyorum cok mu karamsarım bilmiyorum ama iş bulabileceğimden bile emin değilim. son zamanlarda aileme yuk oluyomuşum gibi hissediyorum ablam 22 yaşında evlendi şuan arabası var ve kiradalar krediyle ev almayı duşunuyolar. ben de yavaş yavş hayatımı kurmak istiyorum ama istediğim gibi birini nasıl bulucam bilmiyorum cok konuşkan sosyal biri değilim okulum da kucuk şehirde devlet universitesi istediğim gibi birine rastlamadım. koyden etraftan beğenenler oluyo ama onları zaten eledim. ben artık maddi sıkıntı cekmek istemiyorum bu yuzden varlıklı biriyle evlenmek istiyorum yaşı tipi pek farketmez ( 70 yaşında dede de olmasın tabi) boyle biriyle nasıl tanışabilirim? instada bazen goruyorum ama pek guvenemiyorum sırf kızlara hava atmak icin başkasının arabasında foto atanlar luks mekanlarda 1 cay soyleyip mekanda story atanlar var. gercekten varlıklı olan kişilerin de kızlar kapısında sıra olmuş bekliyo kendime sana mı bakar o diyorum. gercek hayatta zaten koydeyim tanışabiliceğim bi ortam yok. artık sahibinden luks arabasını satan numaraları fln aricam yani tanısmak icin bazen cok yanlış ve scma geliyo ama şuan tek cozum yolu buymuş gibi duruyo sizce cok mu sacmalıyorum?