Herkese merhaba normalde burayı kullanan birisi değilim ama bu durum beni tum beni tanımayan insanlara hitap etmeye yoneltti. Cunku ne yapacağımı bilmiyorum. Dun gece saat 3 gibi tam uyuyayım derken birden aklıma babamın instagramına girmek geldi onun şifresini baştan beri biliyordum zaten ama bildiğimin farkında değilmiş demek ki... Daha sonra girdiğimde "x" kişisiyle konuştuğunu gorunce her şeyi anladım zaten... o kadın eski sevgilisiydi onla konuşmuşlar birbirlerine kendi fotoğraflarını yollamışlar birbirlerine aşklı meşkli videolar sozler atıp seninle şoyle olmak vardı yazmışlar cok kotuyum. Kadının da cocukları var evli bide cok iğrencler ikisi de kadın surekli kendini atıyor fotoğrafını falan babam diyor seni unutamadım gibi şeyler diyor ne yapacağım ben biz yazlıktayız annemle babam istanbulda yani annemle mi konuşmalıyım ilk yoksa babam olacak adamla mı bilmiyorum şimdi annen uzulmesin soyleme demeyin annemin ne kadar uzulmesini istemiyorsam kandırılmasını da istemiyorum bu şekilde..