Sabahtan beri ağlıyorum belki kızacaksınız bana ama 22 yaşında olmama rağmen yaşadıklarım ve yaşattıklarımdan dolayı mutlu olamayacağımı duşunuyorum ailem yuzume vuruyor bugun istediğim bolume gecmek istiyorum dedim bu bolumde cok yıl kaybettim diye haklı olarak cok ağır sozler sarf ettiler ben bir hic icin hayallerimden vazgectim dun instagram actım baktım bircok kuzenim arkadaşım benden kucukler benim hayallerimi yaşar olmuş ben ise kadınlığımı unutmuşum 5 yıl boyunca sosyal medya kullanmadım bol pantolon bol tişort uzun etek ile dolaştım topuklu ayakkabı giydirmezdi parfum bile sıkmama izin vermezdi dikkat cekmiyim diye ailemde muhafazakar ama bu kadar değlllerdi benim hayalim guzel giyinmek dekolte piercing şehirdışında universite okumaktı kendinden emin genc guzel giyinen bir kız olmaktı tum hayallerimden vazgectim onun icin bugun instagramda gorunce 19 yaşında kuzenim kendinden emin şehir dışında univ okuyor geziyor ve giyimi cok guzel benim tum hayallerimi gercekleştirmiş keşke onun yaşına donsemde bende oyle olsam dedim Ben ne yapmışım kendime artık yaşamak istediğim hayatı yaşayamam ailem akrabalar bu ne değişim diyecek neden Bi anda boyle g.tunu başını actın diyecek o kadar uzuluyorum ki bu 5 yıla elimde ne meslek ne okul ne sevgili kaldı yaşanmamış yaşamak istediklerimi icime gomduğum 5 yıl