Arkadaşlar Merhabaa
Gercekten bu artık benim icin dert oldu, sırf bu yuzden siteye uye oldum gecenin bu vakti.
Olay şu; ev arkadaşım ile yurtta iken tanıştık daha sonra eve cıkmaya karar verdik, birlikte eve cıkmak cok hızlı gelişen bir olaydı. Cevremde cok insanın bulunmasından hoşlanmadığımdan cok az arkadaşım vardır ve biz kısıtlı goruşuruz, gerek ailemden gerek ise buyuduğum şartlardan dolayı insanlara karşı aşırı iyimser, saygılı ve nezaket kuralları icerisinde davranmaya calışıyorum. Ve her şeye karşı bir susma huyum var yani herhangi bir olay karşısında, o olay veya tartışma buyumesin diye ses cıkarmam. Hani olsun sorun yok anlamında. Nitekim bu universiteye başladıktan sonra cok tuhaf bir hal almaya başladı. Oda arkadaşlarımdan biri kıyafetimi giymek istedi, ben de olur dedim hani kıyafet sonucta ne olacak ki dedim. Aynı arkadaşım aynı kıyafeti bir kac gun sonra tekrar istedi yine olur dedim. Bir kac gun sonra oğlen 11 gibi uyandığımda arkadaşımın uzerinde aynı kıyafetimi gordum ve bana haber vermeden dolabıma girmişti. Daha sonra artk bu kıyafeti giymeyeceğimi kendisinin kullanabileceğini soyledim. Cok rahatsızlık duymuş ve bunun bir daha tekrarlanmaması amacıyla yapmıştım. Daha sonra bu, arkadaşlarımın makyaj malzemelerimi ozellikle rujlarımı kullanmasına kadar ilerledi.(rujlarımı cope attım) Rahatsız olduğumu hareketlerimle belli ediyordum oysa. İstediğim onların bunu fark edip boyle davranmayı bırakmaları. Cunku aynı oda arkadaşlarıyız ve sorun cıkmasın istedim. Mont kıyafet takı boyle boyle devam etti. Zaten bundan rahatsızlık duyduğum icin ve bolumumden dolayı eve cıktık işte. Benim ev arkadaşım her şeyimi giyiyor, ayakkabımı bile. Başkasına ait ayakkabı nasıl kullanılır kiiiiiii. Sırf bu yuzden ayakkabılarımı kutuya koyup dolaba kaldırıyordum. Hani sonucta ev arkadaşıyız yaaaa sorun cıkmasın diye sustum. Bir kere bunun onunu acmıştım. Giydiği kıyafetlerimi yıkadım hep onun gozunun onunde. Daha sonra şu kıyafetimi giymiştin nerede o diye sorduğumda, eliyle işaret ediyordu tamam kullan ama bir teşekkur etmek bu kadar zor olmamalı. Şimdi ise ben ailemin yanındayım okul tatil olduğu icin, o ise evde tek başına ve benim kıyafetlerimi giyip dışarı cıkıyor bana haber vermiyor bile. Ben artık ne diyeyim lutfen yardım edin. Cok tuhaf bir karakteri var, ben de oyleyim. İkimiz de gergin, sinirli insanlarız. Sorun şu ki artık katlanamıyorum. Bu yıl yani okul başlayınca evden ayrılmam soz konusu bile deeğil. Akıl verin bana lutfen cunku iyi gecinmek zorundayım huzursuzluk cıksın istemiyorum. Konu daha once neden rahatsızlığımı belli etmememe gelmesin rica ediyorum. Takıldığınız yeri soracak olursanız eğer cevaplayabilirim. Teşekkur ederim.