Arkadaşlar merhaba. Sizinle bir şeyler konuşmak istiyorum. Bir evlilik gecirdim ve hep sorunlarımız oldu. Ailemi arayıp sorunları anlattım her evlilikte olur alttan al dediler. Takma dediler. Bunları goren eş ailesi ustume daha fazla gelmeye başladı arkamdan yalanlar iftiralar dondu. Onumde bana cok rahat laf sokmaya başladılar. Uygun şekilde kırmadan cevabını verdim yaptıklarının hoş olmadığını anlattım ama bana karşı tavırları değişmedi. Cunku eşim rahat davrandı tamamen Arkamda durmadı. Hatta evlendiğim ilk zamanlar ailesiyle arkamdan beni cekiştirdi. Ailesi de surekli eşimi doldurdu. Hem benim hem ailem hakkında hoş olmayan şeyler dediklerini duydum ama aileme anlatınca olaylara sessiz kaldılar ben bu olaylar icin tartışınca beni değil haksız iken eşimi savundular. Evlilikte oyle buyuk yanlışlar yapmadım ama ben suclu oldum. Şimdi duşunuyorum ben başka biriyle evlensem de mi boyle olacak. Arkamda ailem olmadığını goren herkes mi boyle davranır. Zaten ailem hic bir zaman iyi gun kotu gun yanımda olmazlar. İnsan boşlukta olunca hep tutanacak bir dal arıyor. Derdine kederine ortak olacak iyi gununde beraber gulup eğlenebileceği bir insan hayata tutunmasını sağlıyor. Malesef eşim hep eksiklerimi gorup yuzume vurur ailemin yanlışlarını dile getirirdi.Beni coğu zaman aşağılardı. İnsanların aileleri sorunlu ise hayatları hep mi zor olur, boyle sorunlar yaşar?