Herkese merhaba,

Anladığım kadarıyla burası birbirinizi ciddi manada dolduruşa getirme merkezi olmuş. Bircoğunuzun KV diye kısalttığı kayınvalidesi ile problemleri var. Hepiniz kendi annelerinize karşı oldukca dikkatlisiniz ancak karşı tarafın annesi icin hic bir konuda zerrece musahama gosterme gayreti icinde değilsiniz. Oncelikle burda eşlerinizin anneleri hakkında yapmış olduğunuz yakıştırmalar vs. icin bir KOCA olarak utandım. Tıpkı benim eşim gibi bir coğunuz burda KV'sinden şikayetlenerek eşlerinizin annesine başkalarının hakaret etmesinin yolunu acmışsınız. Ben burdan sizlerin huzurunda eşime teşekkur ediyorum, omrumu versem hakkını odeyemeyeceğim insana hepinizin olduğu gibi benim de değerli varlığıma onlarca kişinin hakaret etmesine olanak sağladığı icin. Değerli kadın arkadaşlar kocalarınız emin olun son derece duz insanlar ve sorunsuz bir hayat yaşamaya calışıyorlar. Sizlerin burda birbirinizi gaza getirdiği gibi onları gaza getiren kimse yok, ya da sizin burda ve ya başka yerde ya kaynanamla şoyle oldu eşimle şoyle sorun yaşadım gibi konuştukları birileri de yok. Burda ceşitli paylaşımlarla yok eşimi ailesiyle cok fazla goruşturmemeye calışıyorum, yok mesafe koyuyorum bilmem ne yapıyorum gibi birbirinize gaz verip durmuşsunuz. Sizlere ne denir bilmiyorum. Ben bugun bu platformda eşimin paylaştıklarını gorduğumde cok uzuldum. Ben annemle aralarını kalben duzeltmeye calıştığını duşunurken o cok farklı hesaplar peşindeymiş meğer. Bunda sizlerin de etkisi inanın oldukca fazla. Kimbilir belki eşimin de başka konularda sizin uzerinizde etkisi olmuştur. Bakın bayanlar, eşlerinizi yonetmeye yonlendirmeye vs. calışmayı bırakın. Bırakın da kelebeğin kanadında gecen şu kısacık hayatı aptal saplantılardan, ali cengiz hesaplarından uzakta aşk ile sevgi ile yaşayın. Kocalarınız ailesine duşkunse emin olun birlikte kurduğunuz cekirdek aileye haddinden fazla duşkun olacaktır. Ben eşimi cok severek evlendim, nişanlılığımız suresinde şuan ki hallerinide gordum ve kabullenerek evlendim. Burda paylaştıklarını okuduktan sonra da olay cıkaracak, kavga cıkaracak değilim. Uzuldum sadece. Son olarak eşlerinizin annesine kotu sozler soylemeyin soyletmeyin bu ayıba ortak olmayın ve kucuk hesaplar peşinde koşmayın.