Merhaba, uzatarak anlatmak istemiyorum ama icinden cıkamadığım bir şey var. Hayatımda bir insan var en başlarda flort olarak konuştuk cunku dış gorunuş olarak beğendik birbirimizi. Fakat muhabbetimiz fazlasıyla komik, icinde bel altı espriler olan, seviye neredeyse olmayan benim de başta eğlencesine yaptığım bi şekildeydi. Flort durumumuzda bir kac defa buluştuk. İlk buluşmamızda opuşme denmeyecek kadar az yakınlaşma oldu. Her şey cok guzeldi sanki yıllardır arkadaş gibiydik. Ondan cekinmiyordum, o da benden. Sonra bana yazmamaya başladı

Klasiktir boyle oldu. Ben uzerine gittim. Ve bu sırada da başka kızlarla muhabbeti devam ediyordu. Yavşıyordu acıkcası. Ben sorduğumda geciştiriyor, ustunu kapatıyor, sonra yine yazmıyordu. Bir gun yazdı gene ve aramak istedi konuştuk. Bana, ''sana aşık olamıyorum, seni cok seviyorum cok değer veriyorum ama hayatımda nereye koyacağımı bilmiyorum sen soyle napiyim ben, uzaklaştım senden olmadı bana dersen ki istemiyorum seni bir daha rahatsız etmem ama bende bundan otesi yok" vs şeyler soyledi. Ben de zaten gecen uzun sureden kaynaklı ve bir şeyleri kafamda bitirdiğimden dolayı "sıkıntı yok ben de sana olup bitmiyorum arkadaş kalalım ben de seni seviyorum" dedim. Bundan sonrasında her şey sarpa sardı. 2-3 gunde bir yazıyordu, komik gonderi vs atıyordu o şekilde hep iletişimdeydik. Beni ozlediğinden vs bahsediyordu. He bu arada ilk buluşmadan sonraki buluşmalarda(kac kere buluştuk hatırlamıyorum ama fazla) aramızda cinsel anlamda yakınlaşma oldu. Biz konuşurken bunlardan da bahsediyorduk ve esprisini yapıyorduk. Cok eğleniyorduk o benim erkek ben onun kız versiyonu gibiyim. Sonrasında buluştuk bir kac defa teklif etti aslında ama musait olmama rağmen reddettim. Sonra kabul ettim ve bulustuk. Normalde illaki seven yani bir şekilde dokunan adam, parmağını bile değdirmedi. Benim icin guzeldi sıkıntı olmadı ama şaşırmıştım. Eve geldiğimizde "biz neden yakınlaşamıyoruz" diye mesaj attı gulerek. Ben alakasız bir şekilde cevap verdim ve konu o şekilde kapandı. Beni surekli istiyordu. Her anlamda. Mutlu olduğunda, dertli olduğunda, birine sinirlendiğinde, bir gezi programı yaptığında, cinsel olarak yukseldiğinde. Yani her durumda bana yazıyor beni arıyor. Gecmiş zaman gibi bahsettim ama hala boyle. Sonraki buluşmalarda biz yine yakınlaştık ve ben pişman oldum. İnsan arkadaşıyla neden opuşsun ki?

Sacmalık bu ama onunlayken sacma gelmiyor. Aksine eğlenceli ve olması gerekiyor gibi. Şuanda bunu yazarken bile bana yazıyor fotoğraf atıyor. Gece beni aramış, sen uyumazdın neden uyudun demiş. Huyumu suyumu biliyor, ona dediğim hic bir şeyi unutmuyor. Ben onun bir ilişkiden, bir sorumluluktan kactığını duşunuyorum. Adı olmasın istiyor ama her şey yaşansın istiyor. Sizce bana karşı bir şey hissediyor mu? Tamamen arkadaş olarak gormesi mumkun mu? Neyi yanlış neyi doğru yapıyorum? Nasıl bir tavır sergilemeliyim? Akıl almaya ihtiyacım var.