Hanımlar kusura bakmayın eğer sizi sıkıyorsam. Nişanı attığımdan bahsetmiştim uc sene icin benimle atandığım şehre gelmek istemeyen eski nişanlımdan bahsetmiştim. Yorumlarınızı okudum okudukca ferahladım Allah hepinizden razı olsun hepiniz cok haklı ve mantıklı yorumlarda bulunmuşsunuz. Benim ailem gibi bir aileye sahip olduğum icin o kadar şanslı ve mutlu hissediyorum ki kendimi. Babamla annem seni asla orada yalnız bırakmayız artık dediler. Duzeninizi bozmayın benimle gelmeyin dedim. Babam işi bırakıp benimle geleceğini soyledi. Kardeşimi orada bir okula yazdıracağız. Ben ne hayaller kurarken neler yaşıyorum şimdi. Babam arabayı satıp orada ev kurarız eşya alırız diyor. Annem ben uzulmeyeyim diye bize de değişiklik olur farklı şehir orada şehir şehir gezeriz hafta sonları, sen kendini uzme yeter ki diyor. Bunları ağlayarak yazıyorum o kadar icime oturdu ki bana yaptıkları. Bu hayalleri onunla kuruyorduk bir ay sonra onunla yaşayacaktık hayallerimizi. Sırf orda eşya almamak icin oraya yatırım mı yapılır duşuncesiyle beni bırakıp gitti. Babam sen canını sıkma orda da duzenimizi kurarız hem ben orayı cok sevdim şoyle yaparız boyle yaparız diyor. Bir eşya değil mi alınır yeter ki uzulmeyelim artık diyor. O kadar değişik duygular icindeyim ki. Ben ne hayallerle atanmıştım buraya şimdi neler yaşıyorum. Allah başımızdan ailemizi eksik etmesin. Gerisi boşmuş onu anladım