Merhaba, 4yaşında bir oğlum ve 20aylık bir kızım var. Eşimle sorunlu bir evliliğimiz vardı cok şukur hepsini aştık. Tam problemlerimizi aştık cocuklar az buyudu birazcık rahatlayalım birbirimize vakit ayıralım dediğimiz anda 3.bebek supriz bir şekikde geldi. Aslında o ay icime doğdu hep hamilelik duşuncesi. Adetime yakın ya kalp atışını duymıcam olumsuz sonuclancak diye duşunuyordum. Hamileliği oğrendiğim anda yine boyle duşunuyordum. Gidip kalp atışını duyduğum ana kadar hic sevinmedim. Sonra hersey guzel olacak alışacağım derken sadece kendimi buna zorladığımı hissettim. Hala sevinemiyorum hamileliğimi idrak edemiyorum. Onceki 2hamileliğimde gun gun sayarken bunda hic o heyecanı hissetmiyorum. O bebeğe cok buyuk haksızlık ettiğimi duşunuyorum ve vicdanımla kendimi yiyip bitiriyorum. Eşim o kadar hevesli ki ona da bise diyemiyorum. Ne olur beni rahatlatın nasıl alışırım bu bebeğe hamileliğe. Doğunca biliyorum ki bu duşuncemden pişman olcam. Ama ya o zamanda alışamazsam bakamazsam korkusu cok buyuk bende.