Iyi geceler herkese uzun zamandır beynimin bir yerinde duran ama uzulduğume emin olmadigim bir konu var. Bu ne sacma diyeceksiniz. Aslında bu aralar aklıma geliyor yazınca anlayacaksınız.
Benim bir kardeşim var universiteyi kazandı ama yurtta kalamam deyip bırakıp geldi bu sebeple annemler onun universitesinin olduğu şehre taşınacak okuması icin ve burası bizim yaşadığımız şehre bir saat uzaklıkta.
Benim de kucuk bir kızım var 3 yaşında ben de annemlere dedim ki madem.sehir değiştiriyorsunuz o zaman bizim yaşadığımız şehre gelin cocuk konusunda yardımcı olun bana diye ama bahaneler uydurup kabul etmediler en son anneme soylediğimde de eşinle anlaşamıyoruz dedi ( bu ayrı bir konu bazen ailemi bazen eşimi haklı bulduğum konular oldu )
Neyse ben cocuğu bakıcıya hic vermedim eşimle donuşumlu bakıp bu yasa getirdik bir şekilde bu yıl da kreşe vermeye karar verdim annem bu defa daha kucuk bakıcı bulsan falan dedi ya bu zamana kadar bakicida durmayan cocuk artık durur mu ? Şimdi de malum korona cıktı annem de verme krese ben gerekirse 3 4 gun gelirim diyor.
Bu arada kardeşim bana para vermek istemedigim icin anneme baktırmak istedigimi ve cocuğun benim cocuğum olduğunu yeğeni olarak sevdiğini ama onu ilgilendirmediğini annem benim cocuğuma bakarken evin yemeğini yapamayacagini falan soyledi.
Arkadaşlar uzun oldu umarım anlatabildim. Ama ben hakli miyim sizce ? Objektif yorum istiyorum