06-06-2020
Merhabalar
Ben guzelik salonunda calışıyorum, ve bugun bir erkek muşteri geldi (lazer icin ) onu cağırdım ve odaya doğru gittik. Sonra işte dedik daha once seni gormedim felah filan. Sonra pantolunu var altinda boxer short sonra biraz aşağı cekmeye calıştı, vsvs. Uzandı biraz ağrı hisset dedim ki iyiki boyle dikkatli yapıyorum dedim merak etme yanmaz felan sonra dedik yansa da sana birşey demem.
Sonra nerde oturduğunu sordum ( yurdisinda yaşıyorum bu ara) ben soyleyince onda sordum işte surda oturuyorum dedi sen geliyormuş bazen benim buraya felan sordu.. Yasin kac sordu, arkadaşların genelde turk mu yabancı mi , İzine gidicekmisin diye sordum ona evet turkiye gidicekmisin belki bende gidicektim dedim ama korna yuzunde gidemiyorum malesef dedim heves etmiştim felan dedim..
oda dediki ailenle yoksa eşinle mi hayır dedim ailemle. Sonra yine sordu evimizin hayır dedim. Da sonra boyle teselli etmeye calıştı gidemediğim icin. Bana dediki kibar ve guleryuzlu birine benziyorsun felan dedi, hangi gunler calışıyorsun. Bidaha geldiğimde tekrar beni sen lazer yapmanı istiyorum vs dedi..
13-07-2020
Bugun yeniden geldi ve sevgilisi ile gelmiş ama sevgilisi olduğunu bilmiyordum başkası soyledi. Neyse odaya giderken beraber flort etmeye calıştı: senden cok memnunum cok guzel işini yapıyorsun, gunluk hayatta neler yapıyorsun, sonra biraz acıyordu bende dedim bı taraftan uzuluyorum acitiyorum seni diye, sakasinda. Oda dediki oyle deme sonra aklımda kalır, iste Turksun demi deri evet dedim sende faslisin demi dedim gecen oyle soylemişti sonra dediki nasıl oldu da unutmadin, hafizam iydir dedim. Oda dediki ama her muşterinin nereli olduğunu aklına tutamazsın ki bana Ozel mi hatirladin. Sonra işte doğum gunun nezaman sordu bende onunkini sordum oda soyledi sonra dediki beraber kutlamak istemisin doğum gunumu bı yerde biseyler iceriz işte neler yapmaktan hoslanirsin oturduğum şehirde biseyler iceriz ya da kafeya gideriz felan. Sonra biraz susunca dedi biseyler anlat , utangac olma felan, sonra cok guler yuzlu sun herkese karşı mı boylesin, iste coğu muşteri seni istiyor mu evet dedim, dediki ozelikle adamlar mi istiyor vsvs. İste binkac şeyler da soyledi ama unuttum. Dediki bundan sonra sen beni lazer et başkası değil. Şimdi bunun niyeti ne resmen flort etmeye calıştı ama sevgilisi var sanırım tam emin degilim? niye boyle birşey yapti, ve niyeti nedir?
not: bu sabah calışan arkadaşıma onun sevgilisi mi diye sorduğumda hayır dedi, onceki muşteriden bahsetmisti. Kiz kardeşiymis cunku calışan arkadaşım da onun kız kardeşi lazer uyguladi