Gunayydınnnnn Merhaba ablalarım,canlarım

Gruba sayenizde cok alıştım her ne kadar acı tatlı atışmalarımız olsa da

Neyse konuya girmek istiyorum ben daha 19 yaşındayım Eylulde 20 olucam dun biraz hava serin olduğu icin ben de değerlendireyim hem de biraz spor olsun diye yurumek istedim MASKEMİ TAKTIM tabi işte yolda yururken bir ATM nin onunden geciyorum bir tane benim yaşlarda bir erkek bana "bakar mısın?" dedi ben de gozlerim ve başımla "hayır"" işareti yaptıım ve yoluma devam etmek istedim o hala konuşmaya devam etti xx bank dedi ama ben uzaklaştığım icin gerisini duymadım.Yani canlarım bu benim en sevmediğim şey.Bana bakar mısın diyor senli benli konuşuyor yani.Ben her şeyden once "yetişkin bir kadınım" yani ben karşı cinsle nasıl ki arama mesafe koyuyorum onların da benimle aynı şekilde mesafe koymasını istiyorum.Ayrıca erkeklerle konuşmayı hic sevmem.Bir de şoyle bir şey var ben daha onceden biri durdursa illa ki konuşmak zorunda hissediyordum kendimi ve duruyordum boyle bildiğiniz bir CESARET geldi icime.Yani şimdi duşunmuyordum ama acaba tesetture mi girsem diyorum?Gerci kınamayın ama ben 5 vakit namaz da kılmıyorum oruc da cok sektire sektire oluyor ama ben inanclı biriyım tesetturun beni koruyacağına inanıyorum sizce ne duşunuyorsunuz tesetture girsem mi hem ben acık giyinmem oyle yani dun de uzun kolluydum dışarıda bu olay yaşanırken evde kısa kollu giyiyorum fikrinizi almak istiyorum sevgiler.