Merhaba hanımlar
Kısaca ben kpssye hazırlanıyorum 1,5 ay gibi kısa bir zaman kaldı ayrıca oabt'den hazırlanıyorum. Bolumumun alımı cok cok az. Cok emek verdim, dershaneye gittim bir dunya dersim var 30 civarı. Rakiplerim gece gunduz calışıyor, insanların işe ihtiyacı var cunku.

Bu sırada en yakın arkadaşım evleniyor ve bana kus. Onun yanında olmamışım. Onunla alışverişe cıkmamışım. E bir daha zor goruşmeyecekmişiz(başka şehirde yaşayacak) buluşmuyormuşuz. Benim icin cok kritik bir sınav. Duğun tarihi seciminiz bana ters duşuyor ekim gibi olsa dedim. Ekim de nişanlisina ters duşuyormuş. Bana gore tarih alamazlar tabii ama benim de elimden bir şey gelmiyor. Yanında olmak isterim ama olamıyorum dedim. Neye ihtiyacın varsa sen bana soyle ya da cağır dedim. Ben bu işlerden anlamıyorum hic evlenmedim duşunemiyorum sen bana soyle ne gerekiyorsa dedim yok onu da soylemiyor.

Ben zaten bir dunya problemle uğraşıyorum evin problemleri, sınav yuzunden bozulan psikolojim. O da benle konuşmuyor şimdi. Ne yapayım siz soyleyin