3 yıllık evliyim ve sabah 6 bucuk ta kalkıp ise giden ve aynı zamanda ev kadını gibi de evdeki butun işleri yapan biriyim neyse bu akşam.bir mevzu gelişti eşim iki arkadaşı ile bizim.yasadigimiz şehre yakın başka bir şehre 1 saatlik mesafe olan neyse eşim iki arkadaşı ile oraya gitti televizyonumuz bozulmuştu tv almış bana 1 saat once arayıp eşim.sen bir cay koy biz şurayı gectik diye aradı bende eşim tek gelecek cay icemedi herhalde diye cayı koydum Evde de askılı badi ic camaşırsız ve altında şortla oturuyorum uzanıyorum.hatta mağlum.cuma.aksami sabah ise gidip gelmişim.esimi bekliyorum gelsin diye meğer eşim cay koy demekle iki arkadaşını da davet etmiş eve ve saat 12 ama bana sadece cay koy biz şurayı gectik diye arıyor yani eve arkadaşlarını davet edeceğini soylemiyor neyse kapı caldı 12 de benim.ustum o şekilde ve arkadan arkadaşının sesi de geliyor bir sure durdum kapıyı o şekilde acamazdım hic beklemiyordum.da iki erkek arkadaşını da davet edeceğini neyse kapıyı gorunmeden az actım hemen geri cekildim kendimi gostermeden sonra eşim beni icerde oyal.gordu kapının dışında arkadaşlarının sesi geliyor sonra gelin falan dedi oyle.esim onlarda allahtan uygun olmadığını anladılar herhalde biz girmeyelim dediler sonra eşim.eve girince bir kıyamet koptu sen beni ne duruma.dusurdugujun farkında mısın dedim.kapiyi bu şekilde acmamı beklemiyordun herhalde dedim hem.ne işi var iki adamın gece 12 de evimde dedim hole tv yi bıraktılar iste gittiler neyse bizim.aramizda bu yuzden bir kavga koptu ben seni ararim cay koy diye diyor bana ama.gecenin 12 sinde iki tane adamı eve sokmak isteyeceğini beklemiyordum ondan yani eşimden aramızda boyle bir yanlış anlaşılma oldu oda benim onları da davet ettiğini anladigimi sanmış yaa bana gore kapıdan tv yi bırakırsın gidersin deme eve girmek neyin nesidir gecenin 12 sinde yok efendim esim sen ne duşundun ben gabay miyim bak seni doverim diye bana bağırmaya başladı bende ona bağırdım.beni ne duruma.soktugunun farkında mısın diye gece 12 de ikitane adamın benim.evimde işi ney diye yok arkadaslarininarabasinda gezmiş mis falan diyor Yaa dedim bak yaptığın normal.birsey değil dedim şu an cok kotu bir kavga ettik ve biz ev almak uzereyiz ben kredi cekecektim o nakit borc bulacaktı falan evlendigimizden beri misafiri normal.zamanda evime girmez ailesi 7 saat uzaklıkta yasiyor bu gelin calışıyor demezler hafta ici tam.3 seneden 3 kere evime gece 13 de 1 de evime girdiler neymiş uzaktan geliyorlarmış birde bu tuz biber ekti ustune hadi akrabalarına goz yumduk ta arkadaslari nin ikitane adamın gecenin 12sinde evimde işyeri neymiş haksız mıyım
bu adam bir turlu karım.calisiyor sabahın korunde kalkıp ise gidiyor demiyor bana ev kadını muamelesi yapıyor hemde calisiyorum eve para getiriyorum. Ustelik ev almak icin kredi cekicem
ne yapmalıyım.bu bardağı taşıran damla oldusabahin korunde kalkıp ise gittim cok uykum var ama bu sorununyasadim uyuyamiyorum sinirden uyku hapi ictim ama nasıl uy ucak.sinirden boğumlarım agridi