Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var artık nasıl başa cıkacağımı bilmiyorum. 21 yaşındayım sevgilim 23, 10 aydır ciddi ilişkim var, cok seviyorum ama cok uzakta. 600 km var nerden baksan ve aileme arkadaş olduğumuzu soyledim henuz, ailem muhafazakar bir aile. Onun da beni sevdiğinden eminim birbirimiz icin bir suru fedakarlık yaptık fakat şimdi buluşamıyoruz korona yuzunden ne ben gidebiliyorum ne o gelebiliyor. O kadar yol gidince kalmak zorunda kalıyoruz. Onun ailesi izin veriyor falat benim ailem kalmasına izin vermeyebilir. Okulumun bitmesine 2 yıl var daha ve ayda bir buluşuyorduk yine oluyordu şimdi cok zor aylardır buluşamıyoruz ilişkimizin yarısı ayrı gecti korona yuzunden ve benim ilk sevgilim bu yaşıma kadar hayatımdaki tek guzel şey. Ayrılmayı denedik yapamadık. Ben ailemle nasıl konuşurum ne diyebilirim cok uzgunum gercekten saf bi sevgiydi bu boyle bitmesini istemiyorum lutfen bir fikir soyleyin ailelerle nasıl konuşulur bunu bilmiyorum annemle boyle şeyleri hic konuşmadık hep kızdılar cıkmasam bile kimseyle