Bugun cocuk cok isteyince evin yakınındaki parka baktım kimse yok goturdum.
Biraz sallandi biraz kaydı derken biz nasıl mutluyuz. Dışarı cıktık hava guzel. Oyun var diye. Cocuğuma gulumsemek hayatımdaki en guzel şey. Butun cocukların sevilmeye inanilmaz ihtiyacı var diye duşunuyorum.
Uzaktan bir kadin ve 2 yaslarinda bir cocuk geldi.
Kadın 25 yaslarinda falan cocuğunu yere bıraktı. Oyna dedi.
Sonra kaydiraga cıkıyordu cocuk. Hemen parmak işareti yaparak cabuk in ordan cıkamazsın sen kayamazsin. Dedi. Ben ne olduğunu anlamadim bile neyse ben kendi kizimla ilgileniyorum. Benim kiz da 1 yasinda kaydirak hastasi cok seviyor.
Icimden konuşuyorum tabi halbuki cocuk buyuk neden oyle diyor diye duşunuyorum. Buyukte yani belki de bana gore.
Neyse cocuk yukarı cıktı kaydı. Ben kizimi aldim salincaga oturttum.
Sallarken kadin yine cocuğa bağırmaya basladi
Bak kardes sallanıyor sende sallan dedi. Cocuk oralu olmadı. Sonra aldi cocuğu hadi eve gidiyoruz insan gibi oynamasını bilmiyorsun dedi ve gitti.cocuk hıckırıklara boğuldu cok ağladı giderken. Halbuki geldiginde saskin saskin ne kadar sevimli etrafa bakiyordu bize bakiyordu.o gidişi beni cok etkiledi.
Bu olay 10 dakika icinde oldu bitti.
Ben hic bir sey anlayamadım.
Kızım oyle bana baktı ne oldu anne der gibi ona da bir sey diyemedim.
Sonra acayip karnima agri girdi. 20 dakika falan surdu. Bilmiyorum sanırım cok uzuldum ve kendimi sıktım.
O cocuğun yerine kendimi koydum da cok mutsuz oldum.
Buraya da yazmak istedim.
Ha bu yazdıklarımdan su cikarilmasin lutfen ben iyiyim o kotu falan da demiyorum. Herkesin bir sinir noktası vardir belki bir seylere kızdı kadin bilemiyorum. Ama yine de bir cocuk boyle muameleyi hakeder mi ?