Cok mu duygusalım bilmiyorum. uzgunum. biraz ağladım icimi dokmek icin uye oldum. 1 senelik evliyim. Son birkac senedir ve son zamanlarda yaşadıklarımı anlatayım lutfen siz bana objektif şekilde annemi bana anlatın......
1. Ben henuz cocukken 2. evliliğini yaptı beni anneanneme bırakıp...
2. Sonra ondan da boşanıp bir sure evlenmedi ama surekli bana kızgınlık hali vardı... Senin icin kimseyle evlenmedim diyordu daha dune kadar, oysa karşısına adam gibi biri hic cıkmadı.
3. universiteye gelene kadar eğer sevgilin olursa seni okutmam babanın evine gonderirim diye tehdit ediyordu universiteyi kazandım iyi bir bolumu ve bir ilişkim oldu ilk tepkisi "evlenesin geldi adam mı arıyosun" oldu...
4. Ben universite 3 teydim 3. evliliğini yaptı. Ama ne goruşmelerinden ne de olaylardan bana hic bahsetmedi... sanki gorucu usulu gibi yaptı. Ta ki evlenmelerine yakın haberim oldu oysa kuzenime anlatıyormuş ben sonradan oğrendim uzuldum. Sanki kızacakmıydım ben de koskoca kızım niye soylemedi ki.... Romantik bi evlenme teklifi bile almış...
5. Gecenlerde dediği bi laf uzdu beni, isteseydim seni yetiştirme yurduna gonderirdim seni ben buyuttum ama sen benim yanımda durmak yerine evlendin uzaklara gittin dedi... Belki haklı... ama bu aramızdaki sevgisizliğe sebep mi? Ben de bu soylediğinden utanır belki diye ara sıra lafı gelince soylerim sağol anne beni yetiştirme yurduna brakabilirdin bırakmadın sana cok borcluyum derim...
6. Ne universitede ne de şimdi beni cok nadir arar... Hep ben arıyorum. 2gune bir ararım. Ama ben aramasam o 10 gun gecer aramaz.... ben buna cok uzuluyorum kızlar...

onu anlıyorum belki de yaşadığı talihsizlikler yuzunden psikolojisi iyi değildi onceden lisede dahi beni dovmuşluğu insan icinde kucuk duşurmuşluğu var ama ya şimdi ben 27 yaşında koca kadınım o da 47 yaşında artık cekişmeyi bırakamaz mıyız... Artık sevgi dolu olamaz mıyız.... tam 9 gun oldu aramıyor beni... bu kadın beni hic mi ozlemiyor... İnanın ona o kadar ihtiyacım var ki... ona o kadar muhtacım ki.... ama bu duygumu bildiği icin mi bana şefkatli davranmıyor bilmiyorum...... Eşim de diyor sen ona ilgisiz davran bir sure tek cocuğu sensin arayacaktır diyor. Ama ben annemi cok ozluyorum kızlar. Sık sık onun yanına gidiyorum ama 1bucuk senelik evliyim 1 kere evime gelmedi ya............. Lutfen gel anne diyorum soz veremem tarih veremem calışıyorum diyor, 2 gun izin almak cok mu zor ya :-( uvey evlat mıyım ben