selam kızlarr,
yakın zamanda buraya flort ettiğim kişiyle ilgili konu acmıştım, şu an sevgiliyiz

bu da dert mi demeyin lutfen, bikac gundur aklımda bu konu var ama orta yolu nasıl bulmam gerekiyor bilmiyorum.
bahsettiğim kişiyle flort ederken benim yaşadığım şehre gelmek istedi. bi suredir flort ediyoduk zaten yuz yuze gelip konuşmak acılmak istemiş ki ben de istiyordum boyle bi goruşmeyi zaten. arabası yok, o yuzden araba kiralayıp geldi iki gun icin otelde kaldı. goruştuğumuz surede zaten sevgili oldukk

flort ederken ben onun yaşadığı şehre gtmiştim arkadaşımın nikahı icin, arkadaşının arabasını almış beni otogardan o gelip almıştı sırf goruşmuş olmak icin. cok hoşuma gitmişti duşunceli halleri

şu an aklıma takılan bi durum var, biraz karışık yazmış olabilirim

ekimde 4-5 ay surecek bi eğitime gidecek. eğitim suresince cok goruşemicez cunku şehir dışına cıkamaz ancak ben gidersem bikac saatliğine goruşebiliriz. ekime kadar zamanımız var yani, ben istiyorumki birlkte biyerlere gidelim tatil gibi,amacım yalnız kalmak ve bu sure icinde birbirimizi daha iyi tanımak. eğitim sonrası kış ayları oluyo zaten zor olur hem de eğitim bitince hemen işe başlamış olcak.
şu an biyerde calışmıyo, malum arabada yok,benim icin hic sıkıntı değil ama bikac konuşmasından anladığım o araba olayını sorun yapıyo, ağustosta onun yaşadığı şehre gidicem arkadaşımın duğunu icin, şimdiden soyledim onada, neguzel birlikteyiz o zaman dedi, ben ama guzel bi yazlık bulup birlikte tatil yapmak istiyorum, bunu bu şekilde soylesem duşuncesizlik mi yaparım? yani onun soylemesini mi beklemeliyim? sonucta calışmıyo bi geliri yok ama ben karşılayabilirim bu tatil planını, ona nasıl soylesem bilmiyorum, arabada onemli değil benim icin, yeterki birlkte zaman gecirelim yalnız olursak daha iyi tanırız birbirimizi, onun şehri zaten turistik yer, ama o annesiyle yaşıyo, nasıl soylesem bilemedim